Akciófigyelő: Egy Battlefield 4 DLC és három játék ingyenes Originen

Akciófigyelő: Egy Battlefield 4 DLC és három játék ingyenes Originen

Négyet egy csapásra, avagy irány az Origin, ahol rengeteg ingyenes tartalom vár rátok.

Három ingyenes retro videójátékkal, valamint egy népszerű Battlefield 4 DLC-vel kedveskedik a felhasználói számára az Origin. Mindegyik programot csak limitált ideig húzhatjátok be nulla forintért, ezért érdemes sietni, ha nem akartok lemaradni az akcióról.

Ingyenes Battlefield 4 Second Assault

Mivel egy extra letölthető tartalomról van szó, ezért csak az alapjátékkal együtt játszható. Ennek ellenére érdemes behúzni akkor is, ha nincs meg a BF4, mert a DLC-ket ugyanúgy elraktározhatjátok az Origin fiókotokban. A Second Assaultban négy népszerű BF3-as pálya vár titeket, amelyeket a Frostbite Engine 3-mal felturbózott motorral hajtottak meg. Még több robbanás, még nagyobb ütközetek, de mégis ismerős környezetben.

Ingyenes Syndicate (1993)

A Bullfrog Productions 1993-ban adta ki az izometrikus nézetű, valós idejű taktikai-stratégiai játékot, amely újító szándéka ellenére alaposan megosztotta a kritikusokat. Ami biztos, hogy az egyedi, kellő mélységgel összerakott játékmenet elvitte a hátán Peter Molyneux produceri munkájának eredményét. Egy igazi kultjátékról van szó, ami minden gamer gyűjteményében ott kell, hogy lapuljon.

Ingyenes Ultima Underworld 1

Ingyenes Ultima Underworld 2

Mind a két UU játék a belsőnézetes RPG-k műfaját erősíti, amelyben a fantasy világ elevenedik meg igazi retro környezetben. Elsöprő pozitív kritikákat kapott az első és a második rész is, ha szereted ezt a stílust, akkor érdemes még 2021-ben is kipróbálni ezeket az "ősöket".

A Syndicate-et és a két Ultima Underworld játékot szeptember 3-áig húzhatjátok be ingyen, a BF4 SA-t augusztus 17-én 19:00-ig adhatjátok hozzá ingyen a könyvtáratokhoz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: EA)

Kövess Minket!



Te éltél már, amikor megjelent a Syndicate (1993. június 6.)?