Brit játékosok után, brit edzőt igazolt a Fnatic

Brit játékosok után, brit edzőt igazolt a Fnatic

A Complexitytől jött a Fnatic új edzője.

Alig pár napja, hogy a Fnatic hivatalosan is nemzetközi felállásra váltott. Két brit játékos, ALEX és mezii érkezett a svéd mag mellé, így a csapat életében most először, nem svéd nyelven zajlik majd a kommunikáció. Pár nap és be is mutatkozhat majd az új alakulat, hétfőn kezdődik az ESL Pro League 14. szezonja, ahol nem csak új játékosai, de új edzője is lesz a Fnaticnak.

A svédek tegnap jelentették be, hogy az utóbbi 2 évben a Complexity csapatát erősítő Jamie "keita" Hall a Fnatic új stratégia edzője. Az utolsó két szón pedig nagyon nagy a hangsúly. Stratégia edző, aki a csapat és az IGL, azaz ALEX ingame munkáját és az azt megelőző felkészülés segíti. De mi a helyzet a játék mentális részével? Az mintha a háttérbe került volna most a Fnaticnál, legalábbis erről árulkodik az, hogy ha keitáról van szó, akkor mindenhol ragaszkodnak a stratégiai edző megnevezéshez.

A dolog fordítottjával próbálkozott mostanában a Liquid, ahol moses kifejezetten mentális segítségként állt a csapat mögött, a stratégiai és taktikai feladatok pedig teljes mértékben a játékosok vállát nyomták. Ott és akkor az nem működött, moses el is köszönt a csapattól, a Liquid pedig inkább igazolt egy ízig-vérig edzőt, adreNt.

keita még a Complexity színeiben

Keita az utóbbi években a Complexity edzője volt, ahol bár számtalans zép győzelemre vezette a csapatot, stabil teljesítményüket nem sikerült megtalálniuk, így több játékos és végül az edző is lecserélődött. Nem kell már sokat várnunk a bemutatkozására, a hétfőn kezdődő EPL C csoportjában kapott helyett a Fnatic, ahol olyan csapatokkal játszanak majd, mint a Na'Vi, a FaZe, a BIG, a mouz és az EG.

A Fnatic új felállása:

  • Freddy "KRiMZ" Johansson
  • Ludvig "Brollan" Brolin
  • Jack "Jackinho" Ström Mattsson
  • Alex "ALEX" McMeekin
  • William "mezii" Merriman
  • Jamie "keita" Hall

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!