Az MNEB bajnok Aaronnal és az orosz KaiR0Nnal erősödhet a Budapest Five?

Az MNEB bajnok Aaronnal és az orosz KaiR0Nnal erősödhet a Budapest Five?

Érdekes felállás lenne, az biztos.

Jó ideje nincs már teljes csapata a Budapest Five-nak. A kolor, fleav, kory, coolio és torzsi-féle csapat felbomlott, a hármas mag pedig hiába próbált ki több hazai és nemzetközi játékost is maga mellett, hosszútávon egyik sem vált be.

Az őszi szezon kezdete azonban már itt van a nyakunkon, a Budapest Five is szeretne már két olyan játékost igazolni, akikkel folytathatják karrierjüket és akikkel elérhetik a következő szintet. Az utóbbi néhány hónapban többször is hiteles információt szállított CSGO Leaks Twitter profil már tudni is véli, hogy kik a csapat kiszemeltjei.

Forrásai szerint a csapathoz hamarosan csatlakozhat majd az a Homoki "Aaron" Áron, aki jó ideje oszlopos tagja már a magyar CS-nek és bár nemrég úgy tűnt visszavonult, újabban ismét elővette a CS:GO-t és aktívan gyakorol, lehet, hogy pont egy Budapest Five-os szereplésre.

A másik játékos az orosz Aleksandr "KaiR0N-" Anashkin, aki fiatal kora ellenére (17 éves játékosról beszélünk), több CIS csapatban is megfordult már. Láthattuk már őt ex-ETHEREAL, de CrowCrowd meccseken is. Az ő érkezésével továbbra is nemzetközi felállásnál maradna a csapat, de persze erős magyar maggal.

A szivárgás szerint az új BP5 hamarosan be is mutatkozik. Jó eséllyel már az új felállást látjuk majd az EDC 5. szezonjában, ahová ismét meghívást kaptak és aminek A csoportja jövőhéten már játszik. Azt még nem tudjuk, hogy a BP5 kikkel és melyik csoportba kerül majd.

A következő lehet a BP5 felállása, ha igaznak bizonyulnak a hírek:

  • Fercsák "coolio" András
  • Szedlár "kory" Kornél
  • Fodor "fleav" Levente
  • Homoki "Aaron" Áron
  • Aleksandr "KaiR0N-" Anashkin

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!