Bemutatkozott az új török szupercsapat!

Bemutatkozott az új török szupercsapat!

A sok találgatás után végre itt a hivatalos bejelentés, ráadásul még meglepetésre is futotta.

Hetek óta tart a találgatás, hogy pontosan kikkel és milyen zászló alatt alakul meg az új török csapat. Legutóbb azt lehetett hallani, hogy a Galatasaray Espor igazolhatja le a XANTARES és woxic nevével fémjelzett török szupercsapatot, korábban pedig egy rivális török orggal hozták hírbe woxicékat, a Sangal Esportscal. Végül egyik sem jött be, sőt, még a felállással is mindenkit megleptek a srácok.

XANTARES és woxic neve mellett felmerült pazé és xfl0udé is, végül mindketten kimaradtak a csapatból. Calyx, imoRR és egy igazi veterán, ISSAA csatlakozott az alakulathoz. A jordán játékos még az online éra közepén került ki az OG-ból, leginkább talán azért mert nem tudott elég effektíven gyakorolni a csapattal, bootcampre pedig egyszerűen nem volt lehetőségük, de más információk szerint a kommunikáció és a csapatmunka sem volt annyira gördülékeny vele, ahogy azt az OG várta volna.

Azóta nem láttuk őt, sőt olyan pletykák is keringtek melyek szerint VALORANTra vált majd. Végül megmaradt a CS:GO-nál és többek között ahhoz a woxichoz csatlakozott, akivel anno felvirágoztatták a HellRaisers csapatát is. Meglátjuk ezúttal mire mennek közösen, mi tagadás, első, de sokadik ránézésre is ígéretesnek tűnik a felállás, alig várjuk már, hogy játszani lássuk a csapatot.

Az Eternal Fire új felállása:

  • Özgür "woxic" Eker
  • Ismailcan "XANTARES" Dörtkardeş
  • Buğra "Calyx" Arkın
  • Ömer "imoRR" Karataş
  • Issa "ISSAA" Murad
  • Timur "bishop" Şengül (edző)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!