Hirdetés

CasTold Le: Értékes nyereményekkel vár az E1TV tehetségkutatója

Ha érzed magadban a kommentátori ambíciókat, akkor jelentkezz az Esport1 tehetségkutatójára.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Műsorajánló

Műsorajánló

Esport1 Podcast

A ChatGPT elhozhatja az új ipari forradalmat?

Mindaz amit a ChatGPT-ről tudni érdemes: mire használható, mik a korlátai, illetve, hogy van-e bármi félnivalónk az AI eddig nem látott fejlettségi szintjétől.

Hirdetés

Az Esport1 csapata évek óta elhozza nektek magyar nyelven a legnagyobb e-sport versenyeket. Az LEC, az EUL, a BLAST és az IEM tornákon a világ legjobbjai csapnak össze, amelyeket hatalmas tömegek követnek a világ minden pontjáról. Magyarország sem kivétel, egyre nagyobb az e-sport rajongói bázisa, akik ki vannak éhezve a kiélezett összecsapásokra. Most előtted is megnyílnak a kapuk, hogy kommentátorként, a te hangoddal együtt ünnepelhessenek Rekkles pentakilljének, vagy s1mple ace-ének. A CasTold Le! tehetségkutató verseny keretében az alábbi játékokban mutathatod meg caster tudásodat:

  • Counter-Strike: Global Offensive
  • Rainbow Six: Siege
  • VALORANT
  • FIFA
  • Autószimulátorok (iRacing / GTS)
  • League of Legends

A tehetségkutató augusztus 27-én 18:00-kor kezdődik (személyre szabott beosztást kapnak az indulók), minden jelentkezőnek néhány perc alatt kell meggyőznie a zsűrit, hogy ő a legalkalmasabb a feladatra. Természetesen a legjobbak nem maradnak üres kézzel. A jelentkezők számától függően megrendezésre kerülhet egy második kör, ennek időpontja szeptember 3-án az esti órák.

Díjazás

  • 1. helyezett - 60 ezer forint értékű vásárlási utalvány 
  • 2. helyezett - 25 ezer forint értékű vásárlási utalvány 
  • 3. helyezett - 15 ezer forint értékű vásárlási utalvány 

Az értékes vásárlási utalványok bezsebelése mellett a kimagasló tehetségek bekerülhetnek az Esport1 kommentátori csapatába. Mutasd meg, hogy te vagy az e-sport Hajdú B. Istvánja, a videójátékok Tőrös Bazskája, az elektronikus küzdelmek Gundel Takács Gábora!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Neked melyik a kedvenc e-sport játékod?

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés

Hirdetés
3

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!