Apex: Mindössze három nap alatt megcsinálta a Bronze - Predator kihívást

Apex: Mindössze három nap alatt megcsinálta a Bronze - Predator kihívást

Egészen őrületes kihívást teljesített a népszerű Apex Legends streamer.

A Loaded csapatának tartalomgyártója, iiTzTimmy fejébe vette, hogy teljesíti az egyik legnehezebb kihívást az Apex Legendsben. Egy stream alatt, Bronze-ból eljut úgy Predatorba, hogy végig szólóban teljesíti a meccseket. Az őrületes menet utolsó pillanataira több, mint 147 000 néző volt kíváncsi, de a streamer végül elégedetten dőlhetett hátra székében, sikerült a challenge.

Már a Master szinthez is 46 óra kellett neki, de hol volt még ekkora a top 750 játékos számára elérhető Predator rang. Az ember próbáló maraton során mindent megtett iiTzTimmy, hogy ne zuhanjon össze a szervezete. Időszakosan kijárt vízért és kávéért, próbált elegendő táplálékot bejuttatni a szervezetébe, valamint nem hagyta ki a mosdószüneteket. Ezeken a cselekvéseken kívül azonban csak az Apexnek szentelte az életét ebben a kicsit több, mint 2 napban. A Bronze to Predator kihívás során 11 000 feliratkozót és 100 000 új követőt szerzett a fiatal srác, így számára eredményesen zárult a közvetítés, ha kizárólag az anyagiak oldaláról közelítjük meg a dolgokat. 

Bár csábítónak tűnhet ilyen őrült kihívásokba beleugrani, csak akkor javasoljuk számotokra ezeket, ha megfelelően felkészültetek a feladatra. Sem a fizikai, sem a mentális állapototoknak nem tesz jót, ha ilyen igénybevételnek teszitek ki hosszú órákon, esetleg napokon keresztül. Ettől függetlenül jár a gratuláció Timmynek, bele sem merünk gondolni, hogy legközelebb milyen akadályt állít maga elé.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: AFK Gaming)

Kövess Minket!



Te voltál már valaha Predator rangban?