k0nfig megsérült, nem tudni mikor épül fel

k0nfig megsérült, nem tudni mikor épül fel

k0nfig csuklója megsérült, ezért játék helyett kénytelen otthonról nézni az ESL Pro League 14. szezonját és es3tag debütálását.

k0nfig csuklósérülés miatt otthon marad gyógyulni, helyét NaToSaphiX veszi át a Complexity kezdőjében az ESL Pro League-en - derült ki a HLTV jelentéséből, amit azóta a szervezet is megerősített, félig. A dán játékos keze valamilyen kisebb baleset miatt sérült meg, és egyelőre nem tudni mennyi idő lehet a felépülése. NaToSaphix néhány nappal a verseny kezdete előtt lett hozzáadva a Complexity regisztrált felállásához mint csere, ezért várhatóan ő játszik majd, de a szervezet csak k0nfig hiányát erősítette meg eddig, NaTo szerepét még nem. A Complexity első EPL meccse szombaton lesz.

k0nfig ma délelőtt azt írta Twitteren az állapotával kapcsolatban, hogy a nap folyamán további információt tesz közzé, valamint reméli, gyors lesz a felépülése. Azonban alig pár órával később azt tweetelte "annyira szomorú vagyok". Ennél többet nem közölt, és valljuk be, ez a néhány szó egy kézsérülésről egy profi játékos esetében komoly aggodalomra adhat okot, azonban amíg nem tudunk többet, addig nehéz megítélni, hogy ezzel csak arra utalt, hogy nem vehet részt az EPL későbbi szakaszában sem, vagy esetleg a felépülése a vártnál is hosszabb lehet. Mindenesetre is, mihamarabbi felépülést kívánunk neki.

k0nfig hiánya hatalmas veszteség lesz a csapata számára, ugyanis es3tag és az új edző, peacemaker is most debütálnak, ezért sokan kíváncsian várták, hogy mire lehet képes a gárda. Azonban ezt a várakozást most a sérülés, valamint a kényszerű beugróhasználat söpörheti el, csakúgy, mint a Complexity esélyeit az EPL B-csoportjában, ahol olyan ellenfelekkel kell megküzdeniük hátrakötött kézzel, mint a G2, a Virtus.pro, az OG, a forZe és a Sinners. Közülük csupán hárman juthatnak tovább, és a Complexity az eredeti kezdőjével talán köztük lett volna, de így egy kisebb csodára lesz szükségük ehhez.

Az ESL Pro League 14. szezonját élőben követhetitek magyar nyelven az Esport1TV közvetítésein! Egészen péntekig az A-csoporté a színpad, ahol olyan csapatok versengenek a továbbjutásért, mint az Astralis, a Vitality, a Heroic, a Spirit, az ENCE és a Bad News Bears.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!