Szinte ingyen: Egyetlen sajtburger áráért megkapod a világ egyik legjobb játékát

Szinte ingyen: Egyetlen sajtburger áráért megkapod a világ egyik legjobb játékát

Elképesztően olcsón szerezheted meg Steamen a Double Fine Productions stúdió mesterművét.

Ritkán kerülnek ki olyan játékok a fejlesztők kezei közül, mint a Psychonauts. A 2005-ben debütált program a Double Fine Productions egyik legzseniálisabb alkotása, amelynek folytatására már évek óta várnak a rajongók. A Steam jóvoltából a Tim Schafer rendezésében készült videójátékot 90% kedvezménnyel, mindössze 0,99€-ért, azaz nagyjából 350 forintért megvásárolhatjátok. Ezért az összegért nagyon ritkán találtok ilyen szintű játékot, érdemes tehát lecsapni rá, ha eddig valamiért nem került be a gyűjteményetekbe.

Psychonauts (0,99€ - 90%-os kedvezménnyel)

Hogy miért lehet a világ egyik legjobb videójátéknak tekinteni a Psychonautsot? A Metacritic értékelései alapján jelenleg a valaha volt 300 legjobb PC-s játék között szerepel, amelyet nemcsak a kritikusok, hanem maguk a gamerek is az egekig magasztalnak. Raz elmékben töltött kalandjai egyszerre viccesek, szórakoztatóak és akcióban bővelkedőek, amelyek valódi kihívást jelentenek még a tapasztaltabbak számára is. A kaland és a platformer elemeket tökéletesen egészítik ki a cenzorok elleni harcok, valamint a grandiózus boss fightok. 

A 90%-os kedvezménnyel csökkentet árat augusztus 25-éig éritek el Steamen, ami nem a véletlen műve. Ha minden jól alakul, akkor ezen a nap jelenik meg a Psychonauts 2, Raz kalandjainak várva várt folytatása. Már 2015-ben elhintette a DF, hogy dolgoznak a projekten, de csak a 2021-es E3-on hitte el a közönség, hogy tényleg elkészülhet a játék.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Alphacoders)

Kövess Minket!



Te előrendelted már a Psychonauts 2-t?