Az ESL rendezi az utolsó RMR-t, már lehet nevezni a selejtezőkre!

Az ESL rendezi az utolsó RMR-t, már lehet nevezni a selejtezőkre!

Az IEM Fallból lett RMR-esemény, melynek európai döntője LAN-on lehet.

Az IEM Fall lesz a második és egyben utolsó regionális osztályozó (RMR) esemény a PGL Stockholmra - jelentette be az ESL. Ráadásul a korábbi RMR-októl eltérően nem egy, hanem az összes régió ilyen versenyét ők szervezik ezen név alatt, és már el is indult a regisztráció az augusztus végétől kezdődő nyílt selejtezőkre.

A legtöbb régióban teljesen online az RMR lebonyolítása, míg Európában egy még be nem jelentett helyszínen, de LAN-on lesz a fő esemény, 24 csapattal. Az IEM Fallal kapcsolatos változások azt is jelentik, hogy a kvalifikáció mostantól teljesen a Valve szabályain alapul, tehát a korábbi meghívások az ESL versenyköre vagy világranglistája alapján érvénytelenek lesznek.

Mivel már csak egy RMR lesz, így bizonyos régiók előnybe kerülhetnek másokkal szemben. Például a CIS és dél-amerikai csapatok is túl van már két ilyen osztályozón, és most lesz nekik még egy, ami azt jelenti, hogy összeségében több pontot gyűjthetnek és nagyobb eséllyel juthatnak el a Majorre. Nem túl fair, de a Valve nem reagált még erre a problémára.

Az európai selejtezők dátumai (a regisztrációra mutató linkekkel és annak részleteivel) a következők:

Augusztus 28-29 — Nyílt selejtező #1
Szeptember 2-3 — Nyílt selejtező #2
Szeptember 4-5 — Nyílt selejtező #3
Szeptember 9-10 — Nyílt selejtező #4
Szeptember 14-16 — Zárt kvalifikáció
Szeptember 29-Október 10 — Fő esemény (LAN)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!