Twitch: Egy éve folyamatosan streamel, esze ágában sincs befejezni

Twitch: Egy éve folyamatosan streamel, esze ágában sincs befejezni

Az életének minden egyes percét közvetítette a streamer Twitchen az elmúlt esztendőben.

Vannak olyan streamerek, akik egy napig folyamatosan élőznek. Vannak azok, akik subathon keretében egy teljes hónapig nem kapcsolják le az adást. És van GP Hustla, aki 2020. augusztus 15-e óta folyamatosan közvetíti az életének minden egyes percét Twitchen. A lelkes srác eredetileg egy 24 órás streamre készült, azonban kicsit megszaladtak a dolgok, így lett belőle egy 48 órás menet. Majd ezt nem akarta abbahagyni, ezért 500 órára bővítette a tartalomgyártás idejét. Innen jutott el oda a csatorna, hogy több, mint 365 napja 0-24-ben megy rajta valamilyen tartalom.

A legnagyobb kihívást a rekorder számára az jelenti, hogy az internet- és áramkimaradások mellett ne szakadjon meg az adás. Ennek érdekében mindig készenlétben van a telefonja, amelyen tudja folytatni az élőzést. A változatosságot az IRL, gaming és Just Chatting tartalmak jelentik, amelyeket attól függően cserélget GP Hustla, hogy éppen mihez van kedve. Pontosan tisztában van azzal, hogy nem éri meg kockáztatni a fizikai és szellemi egészségét, amint érzékeli magán, hogy nem bírja tovább, egyből leállítja majd az adást. Ameddig ez a kritikus pillanat azonban nem jön el, addig folyamatosan pörgeti tovább a streameket a rajongói legnagyobb örömére.

Büszke arra, hogy Ludwig, MoistCr1tikal és még számos másik streamer megemlítette már a csatornáját, azonban még mindig van hova fejlődnie. Egyelőre 58 ezer követővel rendelkezik, jelenlegi subjainak száma 416-ra rúg. A mindennapi élethez ez önmagában kevés bevételnek számít, de szerencsére vannak más forrásai és tartalékai, így nem kell tartania attól a streamernek, hogy lekapcsolják az áramot rendezetlen számlatartozás miatt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: YouTube)

Kövess Minket!



Te streameltél már valaha 24 óránál többet?