Profi e-sportolóként folytatja aszabokristof, a magyar Warzone királya

Profi e-sportolóként folytatja aszabokristof, a magyar Warzone királya

Rengeteg időt és energiát ölt már bele a népszerű streamer a Call of Duty battle royale játékba, itt az újabb eredménye a befektetett munkának.

A Call of Duty: Warzone rengeteg hideget és meleget kap a közösségtől, azonban azt nem lehet elvitatni tőle, hogy képes volt a PUBG-Fortnite-Apex trió mellett hatalmas népszerűségre szert tenni. A magyar gamerek közül Szabó Kristófnak, azaz Twtich nevén aszabokristofnak sikerült igazán nagyot robbantania a battle royale játékban, amelynek közvetítéseivel ezreket szórakoztat minden egyes adásnap. A legutóbbi Twitch Rivals versenyen szerzett remek eredménye már megmutatta, hogy a casual játék mellett az e-sport világában is otthonosan mozog, azonban most egy újabb mérföldkőhöz érkezett el a fiatal srác karrierje.

A jövőben profi e-sportolóként küzdhet a minél jobb helyezésekért abban a DomiNation eSports szervezetben, amelyet a magyar futball egyik legfényesebb csillaga, Szoboszlai Dominik alapított. 

A legújabb magyar e-sportoló első igazi megmérettetéseire még várni kell, addig is kövessétek a Twitch közvetítéseit, ahol szórakoztató tálalás mellett sajátíthattok el különböző praktikákat, amelyeket a Warzone mérkőzéseken győzelmekre válthattok be.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: aszabokristof Instagram)

Kövess Minket!