V4FSF 2021 CS:GO: A nemzetközi selejtezőkön ismét hatalmas nevek tűntek fel

V4FSF 2021 CS:GO: A nemzetközi selejtezőkön ismét hatalmas nevek tűntek fel

Az európai nagyközönség számára ismert nevek és csapatok ott lesznek a V4FSF 2021-es zárt selejtezőiben.

A magyar és a nemzetközi selejtezők második körében ismét bizonyíthattak a régió legjobb CS:GO csapatai. A V4FSF 2021-es kvalifikációs tornáin olyan együttesek tűntek fel, mint az eSuba, az Izako Boars vagy a Wisla Krakow, ami jól mutatja, hogy csak a legerősebb és legjobb ötösök számára nyílt meg az út az International Online Cup felé. A következő szombaton minden régióban folytatódik a kvalifikációk sora a zárt szakasszal, ahonnan csak a bajnokok lépnek tovább a következő körbe.

V4FSF 2021 CS:GO - Második lengyel selejtező

Továbbjutók: DrPepper, FREESTYLE, Wisla Krakow, Izako Boars

Ismét számos ismerős arccal találkozhatunk a lengyel továbbjutók között. Az Izako Boars például alulmaradt az első selejtezőben, de most hétvégén javítani tudták hibáikat és könnyedén továbblőtték magukat. A csapat ráadásul Major bajnok játékossal is büszkélkedhet, hiszen az ex-VP byali az Izako entry fraggere, de ott van a csapatban például az a Vegi is, aki 2019-ben döntőt játszott a V4FSF színpadán, akkor még a VP színeiben.

A Wisla Krakow ötösében is ismerős játékosokkal találkozunk, többen szintén ott voltak a két évvel ezelőtti V4FSF CS:GO versenyén. Phr akkor a Virtus.pro csapatát erősítette, jdqr és SZPERO pedig az adwokacik csapatában léptek akkor szerverre. Rendkívül erős most a lengyel mezőny, lehetetlen megtippelni, hogy ki lesz a legerősebb a zárt kvaliban, de az biztos, hogy bármelyik csapat is jusson be az International Cupra, alaposan fel kell majd készülnie a többieknek.

V4FSF 2021 CS:GO - Második cseh-szlovák selejtező

Továbbjutók: eSuba, Gifted uRage, Dark Tigers, Team Moops

V4FSF 2021 CS:GO - Második kelet-európai selejtező

Továbbjutók: KTRL x UDP, allStars, Fiend, CARTELshockeLin

Váratlan csapat bukkant fel a második kelet-európai kvaliban, hiszen a feltörekvő ötösök és mix felállások mellett szerverre lépet a Fiend is. Az a bolgár csapat, amelyiknek magja évek óta együtt játszik, akik három hónapja második helyezést értek el a LOOT.BET 9. szezonjában és akik jelenleg is őrzik top 30-as helyüket a HLTV ranglistáján. A 27. helyet tudhatják most magukénak és olyan csapatokat vernek mostanában, mint az Endpoint, az MiBR vagy a DBL Poney. Gond nélkül tovább is jutottak és jó eséllyel pályáznak a zárt selejtező 1. helyére is.

A V4FSF 2021-ről mindent megtalálsz a hivatalos oldalon!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!