Akciófigyelő: Szeptember 1-jéig ingyenes ez a játék Steamen

Akciófigyelő: Szeptember 1-jéig ingyenes ez a játék Steamen

Az akció egészen szeptember 1-jéig tart, érdemes addig behúzni ezt a kihívásokban gazdag játékot.

A Steamen időről időre előkerülnek olyan videójátékok, amelyek már rég a feledés homályába vesztek, vagy sosem ütötték meg a felhasználók ingerküszöbét. Ennek oka, hogy átmenetileg ingyenesen lehet ezeket az alkotásokat beszerezni, ahogy most a Will Glow the Wispet is. A "nagyon pozitív" értékeléssel rendelkező program 2017 szeptemberében jelent meg Steamen, hamarosan negyedik évfordulóját ünnepli a világ legnépszerűbb gaming platformján.

Will Glow the Wisp

Első ránézésre egyszerű játékmechanikát raktak össze a fejlesztők, azonban a precíziós akadály-kerülgetésben mesterré válni piszkosul nehéz feladat. Állításuk szerint az indie programozók a Super Meat Boyból, a Geometry Warsból és az Enter the Gungeonből gyúrták össze a Will Glow the Wispet, ami kifejezetten hasznos akkor, ha a szem-kéz koordinációdat akarod fejleszteni. Óriási megoldásokat nem érdemes várni ettől, de ha szeretnéd legyőzni a deveket, akkor mindenképp telepítsd fel még ma.

Az ingyenes Will Glow the Wisp videójátékot szeptember 1-jén 8:00 előtt adhatjátok hozzá nulla forintért a Steam könyvtáratokhoz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Steam)

Kövess Minket!