Tovább késik David Beckham CS:GO csapata

Tovább késik David Beckham CS:GO csapata

Korábban is hallottunk már a Guild CS:GO projektjéről, ami továbbra is készül, de nem ez az elsődleges.

A brit Guild Esports immár több, mint egy éve képviselteti magát számos e-sport játékban, például VALORANTban, FIFA-ban vagy Rocket League-ben. Igaz, eddig eredményeik helyett leginkább azzal szerzet magának hírnevet a csapat, hogy David Beckham a Guild társtulajdonosa.

Még tavaly ősszel azt nyilatkozták, hogy nem zárkóznak el a CS:GO-tól sem, gondolkoznak egy csapat felállításán. Később aztán Thorint is leigazolták, kvázi tanácsadónak, aki első kézből segítette a Guildet, hogy egy profi és erős CS:GO alakulatot állíthassanak fel. Azóta viszont se híre, se hamva a csapatnak, sőt, úgy tűnik még jó darabig várnunk kell arra.

"Korábban azt mondtuk, hogy érdeklődünk a CS:GO után, azóta viszont sok minden változott ezen a téren és a figyelmünk más területekre koncentrálódott. (...) Vannak más játékok is, amik érdekelnek bennünket, de továbbra is a szemünk előtt lebeg a CS:GO." - nyilatkozták egy friss interjúban a dexerto.com-nak.

A Guild CS:GO ötösére tehát még egy darabig várnunk kell, nem Beckham azonban az egyetlen profi sportoló, aki az e-sport iránt érdeklődik. Casemiro is jó ideje próbálkozik már saját e-sport csapatával, legutóbbi hír felőlük, hogy kispadra került minden játékosuk és egy teljesen új ötös kiépítésén dolgoznak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!