Minecraft: Rákkal diagnosztizálták az egyik legnagyobb videóst

Egy nagyon szomorú és sokkoló hírt közölt rajongóival a világ egyik leghíresebb Minecraft videósa.

A Minecraft a világon a legnagyobb példányszámban értékesített videójáték, ami milliókat köt le a mai napig. A tartalomgyártók közül többen jókor lovagolták meg a hypehullámot, így tett Technoblade is. A YouTube-on közel 9 millió feliratkozóval rendelkező videós óriási megdöbbenésre bejelentette, hogy rákkal diagnosztizálták.

A mindössze 22 éves youtuber fájdalmat érzett a jobb karjában, ami később átterjedt a vállára. A pihentetés nem segített, ezért felkeresett egy orvost, aki lefuttatta az ilyenkor szükséges teszteket. A végeredmény sokkoló volt. Kiderült, hogy Technoblade karjában a fájdalmat egy daganat okozza, ezért azonnal megkezdték a kemoterápiás kezelést. A videós viccesen megjegyezte, hogy a családtagok, ismerősök és barátok közül senki sem fogadta rosszabbul a hírt, mint az életbiztosítását intéző cég. 

A kezelések első napjait még egész jól viselte a szervezete, azonban egyik pillanatról a másikra úrrá lett rajta a fáradtság, az energiaszintje a nullát közelítette. A legutóbbi videójában jó hangulatban mesélt a betegségéről és az elmúlt hetekről, már alig várja, hogy visszatérhessen a tartalomgyártáshoz. A négyszeres MCM bajnok hatalmas rajongói tábora, valamint a teljes minecraftos közösség egy emberként állt ki Technoblade mellett, a Twittert elárasztották a #technosupport címkével megjelölt posztok.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Alphacoders)

Kövess Minket!



Te követed Technoblade YouTube munkásságát?