Dua Lipa és Halsey a Fortnite-ban? Árulkodó jelre leltek

Dua Lipa és Halsey a Fortnite-ban? Árulkodó jelre leltek

Ariana után újabb sztárok jöhetnek. 

Az elmúlt időszakban Ariana Grande volt a Fortnite első számú beszédtémája, hisz az énekesnő koncertet adott és egy skint is kapott. 

Az Ariana Grande koncertjének befejezésével az emberek már most kíváncsian várják, mit is tervez következőnek a stúdió. Természetesen a kíváncsiság nagy úr, az egyik rajongó ránézett, az Epic Games kreatív főigazgatójának, Donald Mustardnak az Instagramjára.

r/FortNiteBR - Donald Mustard (the creator of Fortnite) just followed Halsey and Dua Lipa on Instagram today, he only follows 23 people. Both artists may be involved with Fortnite in the future...

Donald mindösszesen 23 embert követ a szóban forgó közösségi felületen, így bár a követések és az ilyen jellegű interakciók mindennaposak a közösségi médiában, a Fortnite rajongói ösztönösen gyanakvóvá váltak az úriember online szokásaival szemben. A Fortnite vezetője a történelem során rejtélyes nyomokat adott a rajongóknak a Battle Royale közelgő eseményeiről. Ez a furcsán megfogalmazott üzenetektől a titokzatos képekig is terjedt - ráadásul egy tweetben jelezte, hogy ez a Rift Tour még csak a kezdet!

Könnyen lehet tehát, hogy az Epic Games újabb sztárokat hoz el a rajongóknak, csak győzzük kivárni!

Kövess Minket!



Szívesen látnád a két énekesnőt a játékban?