Fortnite & The Batman: jön a crossover esemény

Fortnite & The Batman: jön a crossover esemény

Újabb nyalánkság a rajongóknak.

Matt Reeves "The Batman" című filmje a késések miatt jövőre kerül a mozikba. Míg a várakozás a további Batman-újdonságokra gyötrelmes, addig is a Fortnite azért gondoskodik némi DC tartalomról. A játékosok olyanokat átélhettek már szeretett játékukban, mint a The Suicide Squad, Superman és még ki tudja kik csatlakoznak a világhoz.

Batman is részese a Battle Royale-nak és most úgy tűnik, hogy visszatér - ezeket a híreket pedig a DC Fandomnak köszönhetjük.

Batman Fortnite

A DC Fandome közvetlen forrása lett azoknak a szuperhős rajongóknak, akik a közelgő projektekbe való bepillantást keresik: filmek, képregények és játékok előzetesét is láthatják - ezek között volt a Batman első trailere is. A Batman korai éveinek sötétebb, noir-hatást keltő irányvonalát megcélzó filmet a rajongók és a mozilátogatók egyaránt nagyon várják - és persze különösen kíváncsiak Robert Pattinson alakítására.

Szerencsére addig sem maradunk újdonság nélkül, ugyanis az Epic Games és a DC egy közös alkotást hoz el:

A játékosok belső pillantást nyerhetnek az október 16-án megjelenő DC tartalmakra. Ezekkel az exkluzív előzetesekkel együtt láthatjuk először a The Batman crossover eseményét. Bár az event részletei egyelőre titokban vannak, szinte biztosak lehetünk benne, hogy Robert Pattinson Batmanje megvásárolható lesz - persze azt nem tudni, hogy challenge által lehet megszerezni, vagy shopból vásárolni, esetleg a korábbi Batman kiegészítő stílusa is lehet.

Addig is a képregény szerelmeseinek figyelmébe ajánljuk az alábbi videót:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép

Kövess Minket!



Várod az eventet?