Egy újabb játékot tölthettek ingyen az Epic Games oldaláról

Egy újabb játékot tölthettek ingyen az Epic Games oldaláról

Ismét nem maradtok ingyenes játék nélkül, hála az Epic Games Store lelkes csapatának.

Eddig tartott az ingyenes Saints Row: The Third Remastered korszaka, ugyanis már nincs többé lehetőségetek megszerezni a nyílt világú akciójáték-sorozat legjobb darabjának grafikailag feltuningolt változatát. Nem kell azonban szomorkodnotok, ugyanis máris itt van a következő remek kis program, amelyért egyetlen forintot sem kell fizetnetek az Epic Games Store oldalán. Egy héten keresztül ingyenes a Yoku's Island Express, a flippergolyós ügyességi játék, amely kiváló értékelésekkel bír mind a gamerek, mind a kritikusok részéről.

Yoku's Island Express

A különleges játék főszereplője Yoku, egy aprócska postás, akivel felfedezhetitek Mokumana szigetét. A játékmenet egy flipperbe oltott platformer, ahol különböző ügyességi feladatokat kell megoldanotok úgy, hogy egy golyót irányítotok. A szabadon teljesíthető küldetések miatt kinyílik előttetek a világ, csak néhány korlátot kell figyelmembe vennetek a kalandozások során. A pontot az i-re az epikus boss harcok teszik fel, amelyben a végső találatot szintén a flippergolyóval kell bevinnetek. Egyszerre érdekes, izgalmas és lenyűgöző a Yoku's Island Express, nem véletlen kapott kifejezetten jó kritikákat.

Az ingyenes Yoku's Island Express videójátékot szeptember 9-én, délután 5 óráig adhatjátok hozzá ingyenesen az Epic Games Store könyvtáratokhoz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Alphacoders)

Kövess Minket!