Elhagyja a Twitchet a 19. legnagyobb streamer

Elhagyja a Twitchet a 19. legnagyobb streamer

Egy óriási alakját veszíti el a Twitch, a streaming szupersztárja másik platformra költözik át.

7 millió követő, közel 31 000 aktív sub, átlagosan 35 000 néző, összesen 261 523 738 órányi megtekintés. Ilyen örökséget hagy maga mögött a Twitch egyik szupersztárja, a 19. legtöbb követővel rendelkező tartalomgyártó, TimTheTatMan. Timothy John Betar 2012-ben regisztrálta be fiókját a világ legnagyobb streaming platformjára, de az átütő sikerre öt évet kellett várnia. TimTheTatMan azokhoz a közvetítőknek a táborához csatlakozott, akik meglovagolták a Fortnite hype első hullámait, mint DrLupo, Ninja vagy Kriszhadvice. Azóta már kinőtte magát a csatornája, manapság a Call of Duty: Warzone-ban leli örömét a 31 éves amerikai.

TimTheTatMan nem az első nagy név, aki elhagyja a Twitchet a YouTube Gamingért. Alig néhány napja jelentette be DrLupo, hogy ő platformot vált annak ellenére, hogy 1,7 millió követéssel rendelkezik a "lila felületen". Az exkluzivitásnak ára van, azonban sem TimTheTatMan, sem mások nem árulták el, hogy pontosan mennyit fizetett nekik az új "munkaadójuk". Ami intő jel lehet a Twitch számára, hogy Ninja és Shroud mixeres túrája óta nem volt akkora kilépő, mint most a 7 millió követés tartalomgyártó. 

A tartalmak változatossága, az elég szabadon értelmezhető felhasználási feltételek, a rengeteg exkluzív e-sport verseny, valamint a hagyományok miatt még mindig abszolút a Twitch tekinthető a gaming streamek első számú gyűjtőfelületének, azonban a YouTube Gaming és a Facebook árnyékként követi a nagy riválisát.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Riot Games)

Kövess Minket!