Akciófigyelő: Egy kiváló túlélőjátékot ad ingyen jövő héten az Epic

Akciófigyelő: Egy kiváló túlélőjátékot ad ingyen jövő héten az Epic

Kitett magáért az Epic Games Store csapata, egy nagyszerű ingyenes játékkal készültek a jövő hétre.

Bár még néhány napig az ingyenesen letölthető Yoku's Island Express vár rátok az Epic Games Store oldalán, érdemes már felkészülni a jövő heti menetre, ugyanis erre mindenkinek érdemes befizetnie. Hamarosan a Sheltered lesz elérhető a heti ingyenes játékokat tartalmazó szekcióban, amely garantáltan megéri a kattintást. Steamen jelenleg a "nagyon pozitív" kategóriába esik az értékelések alapján, ami már önmagában egy nyomós érv, de ha megnézitek a teljes árát (~5200 Ft), akkor még inkább megjöhet a kedvetek arra, hogy lecsapjatok rá Epicen.

Sheltered

A Team 17 csapata 2016. március 15-én dobta piacra a kissé meghatározhatatlan videójátékot. Egyszerre lehet úgy tekinteni rá, mint egy stratégiára, egy túlélő-akcióra, egy bázisépítős menedzselésre és egy RPG-re. Az összetett mechanika mellett egy leegyszerűsített, de egyáltalán nem zavaró retro grafika jellemzi a Shelteredet. A feladat nem más, mint túlélni abban a posztapokaliptikus világban, ahol tényleg mindenki mindenki farkasa, így óriási harcok dúlnak a limitált nyersanyagokért. Emellett ott vannak a túlélők, akiknek az ügyesbajos dolgaikat szintén menedzselni kell, nehogy beüssön a káosz a menedéket nyújtó főhadiszálláson. Ahogy Dom Toretto is megmondta, a "családnak sosem fordítasz hátat, még akkor sem, ha ők ezt megteszik". Ez itt hatványozottan igaz, ugyanis a játékelemek sorozatának végén végül mindig az a legfőbb feladat, hogy valahogy túléljék a családtagok a rájuk leselkedő veszélyeket.

Az ingyenes Sheltered videójátékot szeptember 9-én, délután 5 órától adhatjátok hozzá ingyenesen az Epic Games Store könyvtáratokhoz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Steam)

Kövess Minket!