Már az Age of Empires 2-ben is Doomozhatsz

Már az Age of Empires 2-ben is Doomozhatsz

Egészen őrületes, ahogy a Doom szörnyei megelevenednek az AoE 2-ben.

Gyakorlatilag kihívássá vált a modder közösségben, hogy ki tudja őrültebb módon elindítani a Doomot. Volt olyan, aki számológépen futtatta a legendás FPS-t, másnak a pénztárgép jutott az eszébe a játékról, egy harmadik őrültnek a terhességi teszt került a kezei közé, hogy azon bukkanjon fel Doomguy. Ezúttal nem a platform a különleges, ugyanis egy klasszikus PC-n sikerült lefejleszteni azt az egyedi kampányt az Age of Empires 2: Definitive Editionben, amely képes Doomként működni.

Az ötletgazda nemcsak az 1993-as alapművet dolgozta fel, hanem a folytatásokat is. Ennek köszönhetően a szörnyeket a BFG-vel és a Soul Cube-bal is meg lehet ritkítani, miközben az ikonikus hangok elől sincs menekvés. HellKnight61 tényleg mindenre próbált odafigyelni, miközben az olyan apró részleteken dolgozott, mint Doom Marine teleportálása és sprintelése. A Doom modnak az 1.0-s változatát bárki letöltheti a ModDB oldaláról, azonban az utolsó fejezetre még várnotok kell. 

A készítő ezzel két legyet ütött egy csapásra, ugyanis a klasszikussá vált Doom sorozatot egy másik videójátékos mérföldkővel dolgozta össze. Mind a két franchise folyamatosan fejlődik, ugyanis az Age of Empires sorozatnak októberben érkezik a negyedik számozott folytatása, miközben a tavaly megjelent Doom Eternal támogatása egy percre sem pihen. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Doom/Age of Empires 2)

Kövess Minket!



Te előrendelted az AoE 4-et?