Hamarosan játékost cserélhet a G2

Szerinted jól dönt a G2, ha JaCkzt cseréli le?

Az ESL Pro League 14. szezonjában alaposan rájárt a rúd több csapatra, köztük a G2-ra is. Kölnben még döntőt játszottak a Na'Vi ellen, most pedig győzelem nélkül, 5 vereség után estek ki a B csoportból, ahonnan a papírforma alapján az első helyen kellett volna továbbjutniuk.

Jó ideje tart már a csapat szenvedése, kennyS nem véletlen került kispadra, már vele sem ment olyan szinten a játék, mint ahogy azt szerették volna. Azóta talán még rosszabb a helyzet és sok szurkoló azonnali cseréért kiállt. HuNter, nexa és NiKo helye szinte mindenki szerint stabil, AmaNek és JaCkz helyett viszont rengetegen látnának más játékost.

Úgy tűnik, hogy ezt így látja most a csapat is. Orosz források szerint nemcsak, hogy érik a csere a csapatnál, hamarosan be is jelentik azt. A források állítása szerint Audric "JaCkz" Jug lesz az, aki elköszön a G2-tól, helyére pedig végre egy dedikált AWP-s, a 24 éves Bryan "maka" Canda kerül majd.
A G2 jelenleg bootcampen van és gőzerővel készülnek a jövőhéten kezdődő őszi BLAST Premier szezonra. A Cybersport értesülései szerint maka hamarosan csatlakozhat a többiekhez és napokon belül megérkezhet a hivatalos bejelentés is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!