Két ingyen játékkal készül az Epic a jövő hétre

Két ingyen játékkal készül az Epic a jövő hétre

Egész ütős a jövőheti felhozatal is.

Meglepett minket az Epic, mert bár mindenki egy ajándék játékra számított tegnap, hirtelen kettő lett belőle. Ezen a héten a Sheltered és Nioh: The Complete Edition érhető el a boltjukban egyetlen fillér elköltése nélkül és már azt is tudjuk, hogy jövőhéten sem lesz kevesebb a ingyen játékok száma.

A Tharsis-régió a Mars egyik szelete. Képzeljük mi lenne ha egyszer csak egy váratlan üzenetet kapna onnan az emberiség. A Tharsis c. játékban pont ez a helyzet, az emberek el is indulnak a Mars felé, persze utuk koránt sem zökkenőmentes. A játékban szinte minden kockadobás alapú, ami meglehetősen egyedi és izgalmas ízt kölcsönöz a körökre osztott stratégiának, amiben meglehetősen nehéz lesz eljutnunk a Marsig.

A 2D-s, egymás püfölésére született játékok sosem mehetnek ki a divatból. Szerencsére sok modern képviselője is van a stílusnak, például a Speed Brawl. Az egészen szép grafikát ígérő játékban hat egyedi hős áll majd rendelkezésünkre a meccsekhez, természetesen mind a hat különféle módok fejleszthető így garantált, hogy szinte sosincs két ugyanolyan mérkőzés a játékban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!