TWR EEM: A bolgár Fiend jutott tovább az őszi BLAST szezon Showdown szakaszába

TWR EEM: A bolgár Fiend jutott tovább az őszi BLAST szezon Showdown szakaszába

A SINNERS volt a legesélyesebb, de végül kikaptak a döntőben.

A 2021-es BLAST Premier Fall Showdown szakaszában egy hely volt kiadó a kelet-európai csapatoknak, erre pedig meglehetősen sokan pályáztak. Köztük olyan alakulatok is, mint a Nexus, a SINNERS, a Fiend és a Budapest Five is. Coolioék az A csoportban kezdték meg szereplésüket a TWR Eastern Europen Masters Fall keretein belül, de sajnos nem sikerült továbbjutniuk.

Két csoport, összesen 8 csapat vághatott neki a versenynek, a legjobb pedig már az őszi BLAST szezonra készülhet. A négy fős rájátszás kicsúcsosodásaként végül a SINNERS és a Fiend játszották a döntőt, kisebb meglepetésre. A SINNERS parádés játékára lehetett számítani, az ESL Pro League-ben is voltak jó meccseik és a V4FSF EU kvaliján is remekül teljesítettek.

A Fiend pedig bár ígéretesen indult el idén márciusban, picit megakadt a csapat. A bolgárok magja hosszú évek óta ismeri egymást és hosszú évek óta játszanak már együtt, a Fiendet pedig sok szurkoló a HLTV 20 legjobb csapata közé várná. Ahhoz még dolgozniuk kell, de mindenképpen jó úton haladnak és most ott lesznek a BLAST Premier Fall Showdownban is.

Oskarék jóval nagyobb esélyekkel vágtak neki a döntőnek, a Fiend azonban nem ijedt meg a papíron erősebb ellenféltől. Nuke-ot nem játszik a Fiend, ez látható volt tegnap is. 5 kört tudtak csak nyerni a pályán, de Infernón és Mirage-on már nyoma sem volt ennek a gyengeségnek.

Különösen Hristiyan "REDSTAR" Pironkov villogot a meccsen, Infernón és Mirage-on is a hátán cipelte a csapatát és persze nem kevés gondot okozott a cseheknek, akik így el is veszítették esélyüket a BLASTos szereplésre. A Fiend lesz ott a Showdownon, ahol az egyéb kvalik, a meghívottak és a csoportkör egyes csapatai mellett játszhatnak majd.

az őszi Showdown már ismert csapatai

A 2021-es BLAST Premier Fall minden meccsét élőben követhetitek majd az esport1tv kínálatában, az első mérkőzések szeptember 16-án kezdődnek majd.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!