Hirdetés

Videóban is bemutatták Bereznay Danit és McLaren csapatot az F1 Show-ban

A felvételekből az is kiderült, hogy kik lesznek Dani csapattársai, illetve két kérdésre a magyar e-sportoló nekünk is válaszolt.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

ESL Pro League Season 14

Na'Vi vs. Heroic

Hirdetés

Az már egy ideje kiderült, hogy Bereznay Dániel az F1 Esports Series meghatározó versenyzője a tavalyi évet követően búcsút intett az Alfa Romeo istállójának, és a McLarenhez szerződött. Most viszont hivatalosan is útjára indult a 2021-es szezon, melynek elején egy F1 Esports Series Preview Showban mutatták meg az összes e-pilótát, illetve az is kiderült, hogy hány futamot rendeznék idén. A bajnokság október 21-én rajtol, méghozzá Bahreinben, és a kalendár szerint egy héten 3 nagydíjat rendeznek meg. Így az első héten Bahrein mellett 13-án még Kínában áll rajthoz a mezőny, 14-én pedig az osztrák pálya lesz terítéken. A szezon egészen december 16-ig tart, amikor is a Brazil Nagydíj zárja majd az idei esztendőt. Összesen egyébként 12 versenyen gyűjthetnek pontot a résztvevők, és után hirdetnek világbajnokot.

Daninak egyébként ez a harmadik csapata, hiszen az F1-es debütálása még a Mercedes színeiben történt, 2018-ban rögtön a vb pontverseny második helyén zárt csapattársa mögött. 2019-ben aztán a harmadik helyet csípte meg, miközben 2020-ban az ötödik helyen zárta a szezont. A McLaren egyébként 2018-ban érte a legjobb helyezésért a konstruktőrök versenyében, akkor a negyedik helyen végzett az istálló. Daninak Bardia Boroumand és Josh Idowu lesz a csapattársa, két 18 éves fiatal feltörekvő versenyzőről van szó.

Arra a kérdésre, hogy miként látja a csapattársait és a mezőnyt, így felelt a magyar e-pilóta:

"Az idei az eddigi legerősebb mezőny, és nyers időmérős tempóban talán idén vannak a legerősebb csapattársaim is, szóval kemény munka áll előttem, hogy felvegyem velük a harcot és az összes versenyen én bizonyíthassak. Bari szerintem nagy esélyese a világbajnokságnak, de remélem én is az vagyok."

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés