Videóban is bemutatták Bereznay Danit és McLaren csapatot az F1 Show-ban

Videóban is bemutatták Bereznay Danit és McLaren csapatot az F1 Show-ban

A felvételekből az is kiderült, hogy kik lesznek Dani csapattársai, illetve két kérdésre a magyar e-sportoló nekünk is válaszolt.

Az már egy ideje kiderült, hogy Bereznay Dániel az F1 Esports Series meghatározó versenyzője a tavalyi évet követően búcsút intett az Alfa Romeo istállójának, és a McLarenhez szerződött. Most viszont hivatalosan is útjára indult a 2021-es szezon, melynek elején egy F1 Esports Series Preview Showban mutatták meg az összes e-pilótát, illetve az is kiderült, hogy hány futamot rendeznék idén. A bajnokság október 21-én rajtol, méghozzá Bahreinben, és a kalendár szerint egy héten 3 nagydíjat rendeznek meg. Így az első héten Bahrein mellett 13-án még Kínában áll rajthoz a mezőny, 14-én pedig az osztrák pálya lesz terítéken. A szezon egészen december 16-ig tart, amikor is a Brazil Nagydíj zárja majd az idei esztendőt. Összesen egyébként 12 versenyen gyűjthetnek pontot a résztvevők, és után hirdetnek világbajnokot.

Daninak egyébként ez a harmadik csapata, hiszen az F1-es debütálása még a Mercedes színeiben történt, 2018-ban rögtön a vb pontverseny második helyén zárt csapattársa mögött. 2019-ben aztán a harmadik helyet csípte meg, miközben 2020-ban az ötödik helyen zárta a szezont. A McLaren egyébként 2018-ban érte a legjobb helyezésért a konstruktőrök versenyében, akkor a negyedik helyen végzett az istálló. Daninak Bardia Boroumand és Josh Idowu lesz a csapattársa, két 18 éves fiatal feltörekvő versenyzőről van szó.

Arra a kérdésre, hogy miként látja a csapattársait és a mezőnyt, így felelt a magyar e-pilóta:

"Az idei az eddigi legerősebb mezőny, és nyers időmérős tempóban talán idén vannak a legerősebb csapattársaim is, szóval kemény munka áll előttem, hogy felvegyem velük a harcot és az összes versenyen én bizonyíthassak. Bari szerintem nagy esélyese a világbajnokságnak, de remélem én is az vagyok."

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Andrew Tate öccse unalmában betiltaná az e-sportot

Tristan Tate egy régi, feltételezhetően amatőr-félprofi szintű verseny már-már mém kaliberű felvételét használva azzal állt elő, hogy betiltaná még az e-sport kifejezést is, akkora lúzerek ezek a játékosok.