Megjöttek az Epic legfrisebb ingyenes játékai!

Megjöttek az Epic legfrisebb ingyenes játékai!

Ezen a héten is meglepett minket az Epic.

Szokás szerint, pontban csütörtök délután 5 órakkor frissült az Epic Games Store oldala. A múltheti ingyenes játékok, a Sheltered és a Nioh már nem elérhetőek az akcióban, ellenben két új cím máris a helyükre lépett. Nézzük is, hogy miket kapunk most az ingyenes kínálatban.

A Speed Brawl személyében egy ízig-vérig modern köntösbe bújtatott, de klasszikusnak ható 2D-s őrült verekedős játékot kapunk, amiben legjobb barátaink vagy akár az online játékosok ellen is kipróbálhatjuk magunkat. A csavar a dologban, hogy míg más hasonló játékban tucatnyi karakter van, akikkel játszhatunk, itt csak 6. Ezt a hatot azonban kedvünk szerint alakíthatjuk és fejleszthetjük, így gyakorlatilag még nagyobb a játszható karakterek spektruma. A legizgalmasabb online harcok mellett pedig co-op és singelpalyer játékmódra is lehetőségünk van.

Ezzel szemben a Tharsis egy teljesen más közönséget céloz meg. Szó sincs online, őrült és akciódús kalandról, itt az agyunkra és türelmünkre lesz szükségünk. A játékban ugyanis egy a marsról érkezett segélykérést után nyomozunk, feltéve ha eljutunk addig. Ez közel sem lesz egyszerű, az űr végtelen sötétjében tengernyi gonddal kell majd megbírkóznunk, melyekre mindig a jól bevált kockadobásos rendszer lesz majd segítségünkre.

Ne feledjétek, hogy ez a két játék is csak korlátozott ideig akciós. Jövőhét csütörtökig szerezhetitek meg őket ingyen ide kattintva, utána újak lépnek majd a helyükbe.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!