Biztosan megtartják a Stockholm Majort, méghozzá teltházzal!

Biztosan megtartják a Stockholm Majort, méghozzá teltházzal!

Nemsokára elindul a jegyértékesítés is a PGL Majorének novemberi rájátszására.

Jó hírrel indult a reggel, ugyanis a PGL bejelentette, hogy szeptember 22-én indul el a jegyértékesítés a Stockholm Major rájátszására. Az esemény ráadásul teltházas lehet a svéd kormány legfrissebb, a koronavírus-járványra vonatkozó korlátozásainak feloldását lehetővé tévő szabályozásai alapján.

Minden a PGL tervei szerint alakul a Major kapcsán, ugyanis a játékosok és a nézők is elutazhatnak majd az irányadások betartása mellett Stockholmba. A verseny maga már október 26-án elindul a kihívók szakaszával, de november 4-7-ig közönség előtt, egy várhatóan teltházas Avicii Arenaban küzdhet majd a világ legjobb nyolc csapata a történelmi, kétmillió dolláros összdíjazás oroszlánrészéért.

A jegyértékesítés szeptember 22-én, közép-európai idő szerint délelőtt 10:00-tól indul a helyszín weboldalán. Az Avicii Arena hivatalos, teljes befogadóképessége 16 000 fő, azonban nem tudni, hogy ebből pontosan mennyit fognak kihasználni majd az eseményen. Amennyiben Magyarországról szeretne valaki kiutazni a Majorre, úgy a jelenleg vagy a jövőben Svédországban érvényben lévő, a koronavírus-járvánnyal összefüggő beutazási korlátozásokat nyomon követhetitek például ezen az oldalon.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!