Egy Fortnite-os pólót szeretnék! 500 dollár lesz!

Egy Fortnite-os pólót szeretnék! 500 dollár lesz!

Luxus ruhamárka dobott piacra Fortnite termékeket, és bizony tényleg mélyre kell nyúlni érte a zsebben.

Az elmúlt néhány évben többször is előfordult, hogy luxus divatmárkák olyan ruhakollekcióval álltak elő, amelyek egy-egy játékhoz kötődnek. Az egyik legemlékezetesebb ilyen alkalom talán a League of Legends és a Louis Vuitton találkozása, amikor a 2019-es LoL világbajnokság főtámogatója volt a márka. Még a világbajnoki serleg is egy LV bőröndre hajazó kreálmányból jött elő a döntőn.

Most egy újabb ilyen divatmárka, a Balenciaga határozott úgy, hogy Fortnite termékeket dob piacra, viszont az LV LoL szettjeivel ellentétben ők elég minimálra vették a dizájnt, íme a címben is említett közel 500 dolláros póló.

De természetesen nem ez az egyetlen kiegészítő, aranyáron mért sapka és farmerkabát is van a kínálatban ugyanezzel a mintával, utóbbi árából már videókártya is vehető még a mai őrült piacon is.

Ugyanakkor ez természetesen nem egy légből kapott együttműködés, az Epic Games in-game gondoskodott a márka megjelenéséről, így aki szeretné, virtuálisan is magára ölthet néhányat a ruhadarabokból.

Az együttműködés egyébként valószínűleg már most elérte a célját, ugyanis a Twitteren top trendnek számított a kooperáció, még a híres játékos, benjyfishy is kitett egy posztot, hogy 25 ezer like esetén vesz egy pulcsit. Meglett...

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!