Heti, napi és karakter küldetések, egyszóval Punchcard

Heti, napi és karakter küldetések, egyszóval Punchcard

Itt az ideje begyűjteni a tapasztalatokat.

Miután Kevin ismét nyomot hagyott a pályán a nyolcadik szezon is elindult. Jöttek új fegyverek, erőset változott a környezet és persze Carnage is tiszteletét tette. Ezek persze azt jelentik, hogy most azért a játékban bőven van mit csinálni. Ami pedig a Battle Passt illeti, ismét lehet farmolni az XP-t és persze a szinteket is egyben. Ebben pedig most a legtöbb segítséget a Punchcard rendszer adja majd, főleg mivel a Legendary és Epic küldetések most nem lesznek.

Mi is aza Punchcard?

Gyakorlatilag a rendszerben van egy biléták azon vannak különböző feladatok és ha egy kártya minden pontját kipipáltuk, akkor jöhet az extra XP. Ez a heti és napi küldetések esetében teljesen magától értetődő lesz, hiszen simán rá van írva a feladat, amit végig kell csinálni és már meg is vagyunk. Azonban ez nem minden, a különböző NPC-knél is vannak feladatlisták.

Character Punchcard

Ezek gyakorlatilag egyéni küldetés sorok a pályán található karaktereknél. A heti és napi küldikkel szemben ezek viszont valamilyen narratíva köré épülnek. Hogy ezeket is el tudjátok kezdeni, mindenképpen meg kell keresni a kártyák gazdáit és manuálisan fel kell venni a megbízásokat. Arra azért figyeljetek, hogy egyszerre csak 5 Punhcard lehet aktív nálatok, ha bekerül egy hatodik, az automatikusan felülírja a legrégebbit. Ezekből egyébként 16 található a pálya különböző részein és minden NPC 5 kihívás elé állít minket, viszont az XP jutalom miatt nagyon megéri. A pontos küldiket és XP mennyiséget a következő oldalon találjátok.

Egyelőre az a tuti, hogy ezek érkeznek, hogy ennél lesz-e több egyelőre még nem tudjuk, de azért már ez is bőven ellát minket feladattal.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!