Nivera váltott, ScreaMmel fog VALORANTozni a jövőben

Nivera váltott, ScreaMmel fog VALORANTozni a jövőben

Hat hónapnyi kispadmelegítés után döntött a váltás mellett Nivera.

Nabil "Nivera" Benrlitom hivatalosan is távozott a Vitalitytől és a CS:GO világából is - jelentette be a szervezet szombaton. A 20 éves belga játékos Valorant-játékosként folytatja esportolói karrierét, ráadásul nem is akárhol: a Team Liquidben fog játszani a méltán híres testvére, ScreaM mellett.

Nivera fél éve játszott utoljára profi meccset, az IEM Katowice során. Ezután viszont kikerült a kezdőből, hiszen a legsikeresebb hatemberes felállást tönkretették a Valve új szabályai a résztvevő csapatok létszámáról. A Vitalityvel töltött hónapok alatt ScreaM kisöccséből egy nagyon sikeres, többszörös tornagyőztes játékos vált. Hatodik emberként többek között neki köszönhette a francia szervezet, hogy tavaly év végén a HLTV ranglista első helyét is elérte a csapat.

Ennek ellenére az év elején Nivera került ki a kezdőből, amikor az RMR-ok kezdetén dönteni kellett a felállásról. Bár az év elején leromlott az egyéni játéka valamelyest, ami indokolná ezt a döntést, de később sem kapott esélyt a visszatérésre. Még akkor sem, amikor RpK visszavonult - inkább Kyojint igazolta le az ő helyére a Vitality.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!