Hirdetés

Új trükköt hozott az Armored Wall

Itt az ideje átépíteni az ellenfél konstrukcióit.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

EsportGuru Podcast

Az EsportGuru podcastek 55. része

Hirdetés

Pár nappal ezelőtt megérkezett a játékba az Armored Wall és egyelőre a játékosok arra használták, hogy robosztus fedezéket tudjanak maguk elé pakolni, de arra is bőven találtunk példát, hogy valaki gyakorlatilag befalazta magát és várt, hiszen az akadályt azért sokáig kell lőni, hogy ledőljön. Azonban nem sok kellett hozzá, hogy az új talán defenzívnek kitalált tárgyból offenzív eszköz legyen.

@arosefeared

INSANE ARMORED WALLS TRICK‼️ #fyp #fortnitebr #fortnitetips #fortnitetricks #xenrc #xen21

♬ Oblivion - Rufi-O

"Ahogy bedobozolom az ellenfelemet, az ő rámpájára rádobok egy Armored Wallt és onnantól kezdve ő már nem tudja editelni a a dolgokat. Ezután csinálok magamnak egy lyukat és már lőhetek is befelé."

Ha valaki lerak egy rámpát, akkor számíthat rá, hogy azt ő tudja majd átépítgetni ha szükség lesz rá. Viszont ezt ez a trükk teljesen felülírja, hiszen a lerakás után már a fal tulajdonosa lesz, aki előnybe kerülhet. A taktika egyelőre még nagyon új, szóval lehet simán megleptek vele valakit. Egyébként a videó feltöltőjének van még egy ide kapcsolódó trükkje, amit érdemes megnézni. Itt már arról van szó, hogy mi dobozoljuk be az ellenfelet, aki onnantól kezdve a mi foglyunk lesz.

@arosefeared

INSANE ARMORED WALL TRICK‼️ #fyp #fortnitebr #fortnitetips #fortnitetricks

♬ Steven Universe - L.Dre

Mit gondoltok erről a trükkről?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés