Hirdetés

Még egyetlen napig ingyenesen behúzható Steamen a Syberia I & II

A point & click kalandjátékok egyik legjobbját lehet most ingyen behúzni.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

ESL Pro League Season 14

Na'Vi vs. Heroic

Hirdetés

Szeptember 27-én hirdették meg Steamen a Syberia első és második részét ingyenesen, emellett a Microid Publisher Sale akció keretein belül egyes játékok esetében akár 90%-kal kevesebbet kell fizetni a megkaparintásukhoz. A Twitter potszban szereplő linkre kattintva éritek el azokat a játékokat, melyekre jóval olcsóbban csaphattok le, és ezek között olyan címeket is találunk, mint a Blacksad, az Agatha Christie - The Abc Murders, és a Yesterday Origins.

Syberia I & II

A Syberia 2002-ben, a Microïds által kiadott kalandjáték, amely Benoît Sokal tervei alapján készült. Windows platformon jelent meg eredetileg, majd később elérhetővé vált PlayStation 2, Xbox, Windows Mobile, Nintendo DS, Android, OS X, PlayStation 3, Xbox 360, iOS és Nintendo Switch platformokon is. A játék komoly anyagi és kritikai sikereket ért el, a későbbiekben két folytatás készült Syberia II és Syberia III címmel.

A főszereplő Kate Walkert irányító játékosnak különféle logikai és kisebb részben ügyességi feladatokat kell megoldania a továbbhaladás érdekében (a logikai feladatok megoldására nincs időhatár). Az első epizódban Kate egy sikeres ügyvéd amerikában, és egy megbízás részeként két cég közötti üzlet lebonyolítása miatt kell Európába utaznia, és amikor odaér, kiderül, hogy az általa keresett gyár tulajdonosa elhunyt. Nagyjából ezek után vesszük fel a fonalat és indul az izgalmas kaland.

Itt tudjátok beszerezni a point & click kalandjátékok.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Hirdetés
Hirdetés
1 db hozzászólás
  • simonjanos 22 napja
    ... thx Steam de a Syberia vmi olyan módon ********* "grafika" már hogy :\ Az ős pixeles játékok is lenyomják ~emulátorral XD Ezenkívül készüljetek hogy az első részhez (is?) : 1. be kell állítani hogy a 2 exe kompatibilis 8 bites grafika legyen (majd talán vissza lehet állítani ha a játékot többre állítod?) 2. mellé kell másolni a Steam.exe-t : így indul (Windows 10), ha esetleges Steam hibakóddal is (enélkül esélyesen maga a játék dob ki hibakóddal : ((( Szóval ha megvettem volna és úgy teszi ezt... = :@ Van amúgy nem-hivatalos magyar szinkron és hivatalos (?) magyar felirat is, utóbbit még nem sikerült beállítanom, ha vkinek ment írja már le... (én most tuti nem játszom ezzel : ) Pontbolt tárgyak érhetők el 1. rész 6, 2. rész 7. Ehhez képest a régebben szintén ingyenes GOG verzió gond nélkül indul, igaz ugye ott nincsen "pontbolt" :P
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés