Újabb frissítés érkezett a Gran Turismo Sport-hoz

Újabb frissítés érkezett a Gran Turismo Sport-hoz

Meglepő módon ebben a hónapban ez már a második új tartalom.

Helyi idő szerint reggel 6 és 8 között szerverkarbantartás volt a Gran Turismo Sportban, ami persze már előzetesen is egy új patch érkezését jelezte. Különösen dícséretes ez a Polyphony Digital csapatától, hiszen 2022. március 4-én már a GT 7 kerül a boltok polcaira, ennek ellenére közel sem hagyták magára a GTS-t.

Az 1.68-as csomag idén már az ötödik frissítés és ahogy az várható volt, kisebb változtatásokra összpontosít. A legutóbbi igen csekélynek mondható v1.67 frissítés csak a felhasználói felület egyes elemeit változtatta meg. Az elsődleges cél a "Sport Mode" frissítése volt, most pedig a szerverek, a játékosok online kapcsolata kapott egy kis ráncfelvarrást.

Az 1.68-as frissítés tartalma:

  • fejlesztett stabilitás online kapcsolódás során

A 2021-es FIA Certifikált Gran Turismo világbajnokság online fordulói röviddel ezelőtt értek véget, ahol Blazsán Patrik is kiválóan szerepelt. Az új szezon október 20-án startol majd, és bár vártunk némi részletes információt erről a patch mellé, az sajnos most elmaradt.

Aki még nem frissített, az jó ha felkészül és legalább 110 GB szabad helyet hagy magának a konzolon, hogy lehetővé tegye a játékadatok telepítését.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!