Hibásak a korán kiadott OTW csomagok, de az EA javítja őket, és kárpótolja a játékosokat

Hibásak a korán kiadott OTW csomagok, de az EA javítja őket, és kárpótolja a játékosokat

Az EA SPORTS véletlenül már a tervezett időpont előtt kiadta a FIFA 22 OTW csomagjait, és egy kellemetlen problémával szembesültek, amiről tájékoztatták a közösséget.

Kicsit elkapkodta a dolgot a kiadó, ugyanis a Ones to Watch Pre-Order Player Packsnek csak október elsején pontban 19 órakor kellett volna megjelennie a játékban. Sajnálatos módon a játékosok jóval előbb lecsaphattak rájuk, de nem volt éppen örömteli az élmény. Kiderült ugyanis, hogy a csomagok arany játékos kártyákat tartalmaznak az OTW lapok helyett, szóval hiába kapták meg az előrendelők a nekik járó promóciós packokat, nem értek vele semmit. Akik azonnal kinyitották nem jártak jól, viszont az online térben igyekeztek legalább figyelmeztetni társaikat, hogy ha tehetik, akkor ne bontsák ki a valós megjelenési idő előtt, nehogy ők is pórul járjanak. Talán ezzel elkerülhetik ezt a félreértést, és miután megoldják a fejlesztők a galibát, már jól működik majd nekik.

Szerencsére időközben az EA Sportshoz is eljutott ez a hír, és a cég máris közleményt adott ki, hogy tudnak a problémáról és azonnal hozzáláttak a vizsgálathoz:

„A Ones to Watch Pre-Order Player Packset véletlenül adtuk ki, mielőtt az OTW Player Itemek bekerültek volna a FIFA 22-be. Ezeket a csomagokat nem lehet kinyitni, amíg felül nem vizsgáljuk az esetet. Azok a játékosok, akik már kibontották őket a következő napokban kapnak majd egy új OTW Packot.”

Abszolút nem indul tehát zökkenőmentesen a FIFA 22 október elsejei megjelenése, bár még mindig fényévekkel jobban teljesít az EA, mint tette azt a Konami az eFootball nevetséges kiadásával.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép forrása: peaknewsonline.com

Kövess Minket!