Ritka igénytelen lett, meg is kapta az eFootball 2022 a steam legrosszabb értékelését

Ritka igénytelen lett, meg is kapta az eFootball 2022 a steam legrosszabb értékelését

Új üzleti modellel vágott neki a Konami a PES utódjának esetében, de ennél rosszabbul aligha járhattak volna.

Megjelent az ingyenesen, bárki számára elérhető eFootball 2022, ami a Pro Evolution Soccer átnevezett utódja, de az első tesztek és vélemények után már most kijelenthető, az egyik leggagyibb játék lett, melyet valaha kiadtak. A labadrúgást kedvelők körében voltak olyanok, akik a PES fejlődése során úgy érezték ez az alkotás közelebb áll a valódi futballhoz, mint a FIFA-sorozat, és mivel a kiadó nagy ígéreteket tett, hogy a 2021-es rész egy átmenet lesz, mert nagyobb energiát fordítanak a franchisera ezek után, el is kezdtek ebben hinni. Az eFootball 2022 viszont visszarántotta őket is a földre, mert elképesztő trehány munkafolyamatokról tesz tanúbizonyságot.

Nem is kell messzire menni, ha az ember véleményt szeretne kapni az új epizódról, a Steamet ugyanis elborították a negatív értékelések, jelen pillanatban például több, mint 10 ezer gyakorlatilag ócsárló kommentet lehet róla olvasni, és igazság szerint teljesen jogosan. Botrányos állapotban adták ki az új játékot, és hiába ingyenes, hiszen szinte csak egy demo verzió az egész, de még annak is pocsék. Talán nem is meglepő, de Steamen a legrosszabbak között is a legrosszabb lett:

A hab a tortán, hogy ez nem csak valami utálat hullám, ugyanis több szempontból is elfogadhatatlan az eFootball 2022. Egyérszt a grafika szánalmas:

Aztán ott a játékmenet, amelyre nehéz szavakat találni:

És ha ez nem lenne elegendő, akkor mindössze 9 csapat érhető el a játékban, akikkel barátságos meccseket lehet letolni, a fizetős és komolyabb tartalom majd csak ezek után jön. De most őszintén, ki akarja majd megvásárolni azokat a fentiek láttán?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!