Lorraine 50 t - Új tier IX-es prémium tank a láthatáron?

Lorraine 50 t - Új tier IX-es prémium tank a láthatáron?

A szuperteszten bemutatott új tier IX-es nehéz harckocsi az AMX M4 mle. 51 nyomdokaiba lép.

Egyelőre nem tudni, hogy új Battle Pass nyeremény, prémium tank vagy valamilyen más tank lesz-e az AMX M4 mle. 51 nyomdokaiba lépő Lorraine 50 t. A tank mind páncélzat, tűzerő és mozgékonyság szempontjából kompetensnek számít, viszont élményben aligha nyújt jobb élményt, mint az AMX M4 mle. 51, ezért a legelképzelhetőbb forgatókönyv, hogy prémium tankként vezetik be.

Érdemes kiemelni a kettősen döntött frontpáncélzatot, ami a francia nehéz tankok nem kifejezetten jellemző. Az AMX M4 vonalán a Királytigrisre jellemző frontpáncélzattal találkozhatunk, így talán a leginkább az AMX 50B-hez lehetne hasonlítani kialakítás szempontból. A legérdekesebb jellemzője talán mégis a 60 km/h végsebesség, így igazán kíváncsian várjuk, hogy vajon érdemes lesz-e erre a tulajdonságára építkezni egy Turbóval felszerelt összeállítással.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.