Fleav után, kory és coolio is a lehetőségeit kutatja

Szerintetek mi lesz így a Budapest Five-val?

Pár hete számoltunk be arról, hogy a Budapest Five jelenlegi AWP-se, Fodor "fleav" Levente már új csapat után keresgél Twitteren. Akkor a csapat nem kommentálta a játékos bejegyzését, azóta viszont megjelent két új is. Nagyon úgy tűnik, hogy coolio és kory sem maradnak a csapatnál.

Mindkét játékos Twitteren írt arról, hogy a csapat engedélyével már új jövő felé kutathatnak és jelenleg nyitottak bármilyen ajánlatra. Mindketten torzsi távozására vezetik vissza a csapat jelenlegi gondjait és való igaz, hogy miután torzsit elvitte a mousesports, egyszerűen nem találtak új, stabil felállásra.

A csapat Discord szerverén olyan információk keringenek, melyek szerint a teljes felállás kispadra került. Bár van rá esély, ezeket az információkat érdemes még feltételekkel kezelni. A Budapest Five egyelőre nem jelentett be semmit sem hivatalosan, addig pedig nem tudhatjuk, hogy mi is lesz a sztori vége.

Az biztos, hogy jelenlegi három fix játékosukból hárman új lehetőségek után kutatnak. A BP5 jó eséllyel egy teljesen új csapattal folytathatja majd, már ha egyáltalán folytatni akarják.

Frissítés

A cikk publikálása óta újabb információk érkeztek. Coolio Facebook bejegyzéséből kiderült, hogy a csapat kispadra került, jövőjük pedig még bizonytalan.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!