Dupla ajándékkal készül a jövő hétre az Epic Games

Dupla ajándékkal készül a jövő hétre az Epic Games

Közel 10.000 forintot sprórolhatunk majd jövő héten.

Pár napja is egy egészen egyedi és szórakoztató programot kaptunk az Epic jóvoltából, jövő hét csütörtökig még ingyen szerezhetjük meg a PC Building Simulatort. Csütörtökön azonban új játék, pontosabban játékok jönnek majd, hiszen a PC Building Simulator akciójának lejártával dupla ajándékot kapunk majd.

Az egyik a meglehetősen hosszú címmel rendelkező Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse, ami így elsőre talán sokaknak nem mond semmit, hiszen nem egy mai játékról van szó. A 2005-ben megjelent program mára igazi kult szintre emelkedett, sokmindent pedig nem szeretnénk lelőni a játékból, ezt tényleg mindenkinek magának kell megtapasztalnia. Nagyon röviden, az 1950-es éveket idéző Punchbowl városában járunk, de zombis játék lévén mégsem a világ megmentése a cél. Ebben a játékban egy zombit irányíthatunk, akivel egészen mulatságos módokon falhatjuk fel Punchbowl lakóinak agyvelejét.

Második meglepetésként pedig a free to play Paladinshoz kapunk egy kis prémiumot. Az Epic Pack 4 fizetős karaktert old majd fel, valamint azokhoz 4 skint. Aki unja már az Overwatcht, de valami hasonlóval szeretné elütni az idejét, annak tökéletes választás lehet a Paladins, főleg a jövőheti ingyenes ajándékokkal.

 

az Epic Pack karakterei és skinjei (a galériáért kattints a képre)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!