Nem bírta sokáig csere nélkül a török szupercsapat, de az Astralis és az AGO is új játékost szerzett

Nem bírta sokáig csere nélkül a török szupercsapat, de az Astralis és az AGO is új játékost szerzett

ISSAA ismét csapat nélkül maradt.

A Major miatt a nagy csapatok körül most biztosan nem lesz mozgolódás. Mindenki marad a helyén, egy rosszabb Major szereplés után azonban beindulhatnak majd a cserélgetések. A többi csapatnak viszont nem kell az RMR pontokért aggódnia, ők bármikor nyugodtan cserélhetnek és cserélnek is. Tegnap néhány óra leforgása alatt három csapat felállása is megváltozott.

Eternal Fire

Nagy reményekkel indult el a török szupercsapat, a várt eredmények azonban mindeddig elmaradtak. Woxicék selejtezőkön szenvednek mostanában, ebből pedig ISSAA-nak elege is lett. Persze a hivatalos közlemény szerint a török nyelv okozta akadályok miatt hagyta magára a csapatot DeadFox régi csapattársa. Az Eternal Fire egyelőre edzőjükkel kiegészülve játszik és valószínűleg már új, török ötödiket keresnek.

AGO

A lengyel AGO-tól két játékos, Karol "rallen" Rodowicz és Michał "snatchie" Rudzki is elköszönt múlthéten. Nem kellett sokat várni az új arcokra, ismét teljes az AGO, igaz a csapat történelmében most először, elhagyták a teljes lengyel felállást. Sőt, túl is lépték a kezdő keretüket, hiszen az AGO máris hat emberes felállásra váltott. Az újonnan érkezők között van a fiatal FPL sztár, Szymon "kRaSnal" Mrozek, a bolgár Denis "Grashog" Hristov és Miłosz "mhL" Knasiak is. Egyelőre ismeretlen, hogy milyen formában használják majd mind a hat játékost, de az elkövetkező hetekben ez is kiderülhet majd.

Astralis Talent

Végül, de nem utolsó sorban, az Astralishoz is új játékos érkezett. Pár napja már hallani lehetett, hogy az ex-South játékos, Frederik "Fessor" Sørensen az Astralis felé tart, de akkor még kicsit hihetetlen volt. Végül tényleg a dán szervezetnél kötött ki, de nem a nagy csapatban, hanem az Astralis Talentben. Ott viszont remek igazolás, nagy jövő állhat előtte, feltéve ha képes lesz fejlődni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!