Megérkezett a 18.20-as frissítés - Fortnitemares 2. hét

Íme minden amit eddig a frissítésről tudunk!

A Fortnite 8. szezonja rengeteg mindent hozott már eddig is. Gondoljunk csak a Sideway zónákra, új fegyverekre vagy a megszámlálhatatlan együttműködésekre más franchise-okkal. Szerencsére viszont az új frissítések még mindig tudnak meglepetést hozni, ez pedig most sem lesz másképp, hisz megérkezett a 18.20-as frissítés.

Fortnitemares 2. hét

Úgy néz ki, hogy Rick Grimes után a második héten a mindenki által jól ismert Skull Troopert kaparinthatjuk meg arany formátumban.

Új Combat AR és SMG fegyver

A fent említett két fegyver között dönthetünk, hogy melyik érkezzen meg hamarabb. Mindkét fegyver erős recoillal rendelkezik, azonban rendkívűl nagyot sebeznek és a töltények nem is szórodnak úgy szét, mint hasonló fegyvereknél.

Újra jönnek a Jump-scare zombik

Itt az ideje felkészülni újra a semmiből előugró zombikra. Ezek az ijesztő ellenfelek 50% eséllyel ugorhatnak elő tárgyakból, amikor a legkevésbé számítunk rájuk. Akár egy kocsiból vagy szénabálából is előugorhatnak, így érdemes odafigyelnünk a játék minden pillanatában!

Ismét Ariana Grande-é a főszerep

Úgy tűnik, hogy újabb Ariana Grande crossover érkezhet a közeljövőben, ugyanis néhány mondat a játék fájljai között erre utal:


Valószínűleg nem lesz újabb koncert, azonban valamilyen kozmetikai tartalom érkezhet a játékba, amit ő inspirált.

Voice chat és választható szerep az Impostor módban

Érkezett némi QoL fejlesztés az Impostor módhoz is, ugyanis most már használhatunk Voice chatet és a szerepünket is kiválaszthatjuk, ha szeretnénk.

Egyelőre úgy tűnik, hogy jó pár bugfixen kívül csak a fent látható tartalmak érkeztek meg ebben a frissítésben. Kíváncsian várjuk mi várható még a következő napokban!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!