"Bele fogok őrülni az EUW Solo Q-ba" - Showmaker

Úgy néz ki Showmaker egyre nehezebben bírja a solozást, ennek pedig egy interjú keretein belül adott hangot.

Több mint egy hete javában tart a League of Legends legfontosabb versenye, a Worlds. A koronavírus szituáció miatt sajnos ismét nem az eredetileg eltervezett helyszínen versenygenek a csapatok, hanem Izlandon. Emiatt pedig a keleti és nyugati játékosok egyaránt csak a Nyugat-európai szerveren gyakorolhatnak, korábban pedig már látszódott is, hogy ezt a legtöbben nem igazán élvezik.




Ismét a tavalyi világbajnok Damwonban játszó Showmaker osztotta meg tapasztalatait egy interjú keretében.



Szerencsére a koreai videót angol felirattal is ellátták, így az európai és amerikai rajongók is megtudhatták, hogy miről volt szó. A videó egyébként még szeptember végén készült el, azonban csak most lett nyilvánosságra hozva. Showmaker azóta már sikeresen elérte a kitűzött célját, a Kihívó osztály elérését. Ettől függetlenül viszont az interjúban elmondta, hogy azért lehet extrán frusztrált a játékok közben, mert az izlandi időjárás és ételek nehezen megszokhatóak keleti játékosként.

Ezután viszont rá is tértek a Solo Q élményeire, Showmaker pedig a következőket mondta:

"Bele fogok őrülni ebbe. Mindenki az én fejemet akarja. Az ellenfél alsó ösvénye már a második szinten dive-ol engem, míg egy másik meccsen négyen gankeltek be miden amikor még csak hármas voltam. Később kaptam egy Singedet is az ellenfél csapatába, aki gyakorlatilag 20 percig üldözött engem. De persze profi LoL játékos vagyok, nyugodtnak kell maradnom. Ezért pedig próbálok mindent megtenni."

Ezután az európai, magasabb szinten játszó rajongóinak is üzent:

"Nagyon idegesítőek vagytok! Túlzásba viszitek, koncentráljatok a győzelemre ne pedig arra, hogy jól érezzétek magatokat... Elnézést bocsássatok meg a szavaimért, egy kicsit elkapott a hév. Nehezen szokom meg ezt a levegőt. Egyébként jó az EU szerver, szeretném minnél hamarabb megkaparintani a Challangert."

Ezután már csak az új Worlds zene videójáról beszéltek, amiben ő is szerepelt. Koreai és kínai játékostársainak pedig csak annyit üzent jó tanácsként, hogy ki ne menjenek a házakból a zord időjárás miatt.

Remélhetőleg azóta kicsit jobban érzi magát Showmaker, hisz már 2-0-ára állnak a csoportkörben egy nagyon tiszta FPX elleni győzelemmel és egy kevésbé könnyed meccsen a Rogue-ot is sikerült legyőzniük. Ma ismét pályára lép a tavalyi világbajnok, méghozzá a Cloud9 ellen, akik tegnap majdnem az FPX ellen okoztak hatalmas meglepetést.

A meccseket pedig természetesen ma is követhetitek magyarul az esport2tv csatornáján!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!



League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.

League of Legends - Hihetetlen, idén még az MSI himnuszon is spórol a Riot

A League of Legends világbajnokság himnusza minden évben hatalmas figyelemnek örvend, sokszor még a játékkal nem is játszó embereknek is felkerül a lejátszási listájára egy-egy Worlds-ös zene. Az MSI himnuszára sajnos közel sem ennyire kíváncsiak a játékosok, a Riot 2019 óta most először nem is ad ki zenét a szezonközi eseményhez.