Hirdetés

"Bele fogok őrülni az EUW Solo Q-ba" - Showmaker

Úgy néz ki Showmaker egyre nehezebben bírja a solozást, ennek pedig egy interjú keretein belül adott hangot.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

ESL Pro League Season 14

Na'Vi vs. Heroic

Hirdetés

Több mint egy hete javában tart a League of Legends legfontosabb versenye, a Worlds. A koronavírus szituáció miatt sajnos ismét nem az eredetileg eltervezett helyszínen versenygenek a csapatok, hanem Izlandon. Emiatt pedig a keleti és nyugati játékosok egyaránt csak a Nyugat-európai szerveren gyakorolhatnak, korábban pedig már látszódott is, hogy ezt a legtöbben nem igazán élvezik.
Ismét a tavalyi világbajnok Damwonban játszó Showmaker osztotta meg tapasztalatait egy interjú keretében.Szerencsére a koreai videót angol felirattal is ellátták, így az európai és amerikai rajongók is megtudhatták, hogy miről volt szó. A videó egyébként még szeptember végén készült el, azonban csak most lett nyilvánosságra hozva. Showmaker azóta már sikeresen elérte a kitűzött célját, a Kihívó osztály elérését. Ettől függetlenül viszont az interjúban elmondta, hogy azért lehet extrán frusztrált a játékok közben, mert az izlandi időjárás és ételek nehezen megszokhatóak keleti játékosként.

Ezután viszont rá is tértek a Solo Q élményeire, Showmaker pedig a következőket mondta:

"Bele fogok őrülni ebbe. Mindenki az én fejemet akarja. Az ellenfél alsó ösvénye már a második szinten dive-ol engem, míg egy másik meccsen négyen gankeltek be miden amikor még csak hármas voltam. Később kaptam egy Singedet is az ellenfél csapatába, aki gyakorlatilag 20 percig üldözött engem. De persze profi LoL játékos vagyok, nyugodtnak kell maradnom. Ezért pedig próbálok mindent megtenni."

Ezután az európai, magasabb szinten játszó rajongóinak is üzent:

"Nagyon idegesítőek vagytok! Túlzásba viszitek, koncentráljatok a győzelemre ne pedig arra, hogy jól érezzétek magatokat... Elnézést bocsássatok meg a szavaimért, egy kicsit elkapott a hév. Nehezen szokom meg ezt a levegőt. Egyébként jó az EU szerver, szeretném minnél hamarabb megkaparintani a Challangert."

Ezután már csak az új Worlds zene videójáról beszéltek, amiben ő is szerepelt. Koreai és kínai játékostársainak pedig csak annyit üzent jó tanácsként, hogy ki ne menjenek a házakból a zord időjárás miatt.

Remélhetőleg azóta kicsit jobban érzi magát Showmaker, hisz már 2-0-ára állnak a csoportkörben egy nagyon tiszta FPX elleni győzelemmel és egy kevésbé könnyed meccsen a Rogue-ot is sikerült legyőzniük. Ma ismét pályára lép a tavalyi világbajnok, méghozzá a Cloud9 ellen, akik tegnap majdnem az FPX ellen okoztak hatalmas meglepetést.

A meccseket pedig természetesen ma is követhetitek magyarul az esport2tv csatornáján!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Hirdetés
Hirdetés
7 db hozzászólás
 • PalFeed 10 napja
  Xddd botmaker
  0 0 Válasz
 • apheliospontgg 10 napja
  Nagyon zord
  0 0 Válasz
 • Komojtalan 10 napja
  Lol, én azért játszom hogy jól érezzem magam, nem pedig azért hogy nyerjek. Persze a sok vereség elveszi az ember kedvét, de ha a között kellene választanom hogy egy veríték szagú győzelem, vagy egy fun game, nem kétséges hogy a második.
  0 0 Válasz
  • DrSynclear 9 napja Komojtalan
   Én a verítékesre szavazok :)
   0 0 Válasz
 • Tundererdo 9 napja
  A rank sorolt játék arról szól hogy tryhardolsz. A szabályok betartásával mindent megteszel a győzelemért, a legjobb tudásodnak megfelelően. Bla Bla Bla. Ha funolni akarsz menj olyan módot, normál draft botgamet. A palinak tök igaza van és nem hiszem hogy ez a kifakadás ellenfélnek szólt. Legnagyobb baj ha saját csapat nem képes máshol előnyt kovácsolni amíg Te tartod a frontot. Nem kell a csöves streamer kifogás hogy tartalmát gyártású. Szar ember vagy akit más emberek kínlódás a tesz boldoggá mert többre nem vagy képes. Ennyi.
  1 0 Válasz
 • hi_im_lobotomy 9 napja
  A normal draft egy freakshow. Az nem fun, hogy mindenki megpróbálja kihozni magából a legrosszabbat...
  0 0 Válasz
 • ProtonP 8 napja
  Europaban jol akarják érezni magukat az emberek koreában meg nyerni akarnak Na ezért nyerik meg a worldsot a koreaiak és nem az europaiak
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés