Három ingyenes VR játékot kapnak a PlayStation Plus felhasználók!

Három ingyenes VR játékot kapnak a PlayStation Plus felhasználók!

5 éves lett a PlayStation VR és úgy tűnik, hogy nincs ennél jobb alkalom PlayStation Plus előfizetőnek lenni!

Ma igen nagy mérföldkőhöz érkezett a Sony ugyanis 5 éves lett a PlayStation VR. Emiatt döntöttek úgy, hogy szeretnék megköszönni a közösségnek a támogatást és azt, hogy ennyien játszottak a PS VR-on megjelenő játékokkal. Való igaz, hogy a VR már nem jár olyan gyerekcipőbe mint 5 évvel ezelőtt, azonban még mindig igen korai szakaszában vagyunk ennek a gaming ágnak, ugyanis komoly pénzeket kell kiadni, ha a lehető legjobb virtuális valóság élményt akarjuk.

Szerencsére viszont most pár játékért egyáltalán nem kell fizetnünk, ha PlayStation Plus felhasználók vagyunk, ugyanis 3 ingyenes VR játékot biztosít számunkra a Sony. Sajnos azt még nem tudni, hogy ezek pontosan melyek lesznek, de a következő héten érkezik egy bejelentés majd, ahol ezt is elárulják.

Mindemellett a Sony azt is megemlítette, hogy melyek voltak a legjátszottabb VR játékok a platformon. Az örökzöld Beat Saber csak a második helyet tudta elérni, ugyanis a VR chathez hasonló Rec Room nevű játék lett az abszolút győztese. Emellett természetesen az Skyrim VR és a Resident Evil 7 is bekerült a legjobb öt közé.

Régiókra leosztva pedig így alakult az elmúlt öt év:

  • Európa: Rec Room, PlayStation VR Worlds, Beat Saber, The Elder Scrolls: Skyrim VR, Resident Evil 7 biohazard
  • USA: Rec Room, Beat Saber, The Elder Scrolls V: Skyrim VR, Job Simulator, Firewall: Zero Hour
  • Japán: Resident Evil 7 biohazard, The Elder Scrolls V: Skyrim VR, PlayStation VR Worlds, Beat Saber, Gran Turismo Sport

Ti próbáltátok már a PlayStation VR-t?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!