Nem hittük volna, hogy eljön ez a pillanat, de brit többségű csapat lett a Fnatic

Nem hittük volna, hogy eljön ez a pillanat, de brit többségű csapat lett a Fnatic

Új AWP-s érkezett a csapathoz, ráadásul nem is rossz!

Továbbra sem úgy alakulnak a dolgok a Fnatic háza táján, mint ahogy azt szeretnék, ezért újabb lépésre szánták el magukat. ALEX, mezii és keita jelenléte már nem újdonság, nemrég azonban kispadra tették Jackinhot is, akinek helyére most próbaidős játékost szereztek. Egy brit AWP-s érkezett a csapathoz, akivel együtt már több a brit játékos a Fnaticnál, mint a svéd.
Owen "smooya" Butterfield a napokban már három meccset is játszott a csapattal, akkor azonban még csak beugróként. Az IEM Winter nyílt selejtezőjében segítette ki a Fnaticot és gyorsan tovább is jutottak a zárt kvaliba. Ma délután azonban smooyat elengedte a Movistar Riders, nem köti többé őt szerződés a spanyol csapathoz.

Nem sokat kellett várni, 1-2 óra múlva megjött a Fnatic bejelentése is, miszerint smooyával kiegészülve folytatják. Egyelőre "csak" próbaidős játékosként, három hónap erejéig játszanak vele, aztán nyilván az eredmények függvényében hosszabbíthatnak.

Ezzel a Fnatic fenállása óta most először intett búcsút a minimum svéd többségű csapatnak. A svéd vonalat már csak Brollan és KRiMZ őrzik a kezdőben, a többiek mind brit nemzetiségűek. A csapat következő megmérettetése az IEM Winter zárt selejtezője lesz, ahol olyan ötösök ellen bizonyíthatnak majd, mint a mouz, az ENCE vagy a Complexity.

A Fnatic jelenlegi felállása:

  • Freddy "KRiMZ" Johansson
  • Ludvig "Brollan" Brolin
  • Alex "ALEX" McMeekin
  • William "mezii" Merriman
  • Owen "smooya" Butterfield
  • Jamie "keita" Hall

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

a borítóhoz használt képek forrása: hltv.org

Kövess Minket!