Ez az igazi veterán csapat, olyan játékosokkal, akik eddig minden Majorön játszottak

Ez az igazi veterán csapat, olyan játékosokkal, akik eddig minden Majorön játszottak

Te mit szólnál egy ilyen Major All-Star csapathoz?

Két éve nem volt már Major, "hála" a koronavírus okozta online érának. Most azonban bepótolja a Valve ami elmaradt, jön a stockholmi PGL Major, 24 csapat két héten át küzd majd a legrangosabb CS:GO torna bajnoki címéért. Sok az újonc játékos, fiatalok, akik életük első Major tornáját játszák majd, de sokan vannak még a veteránok is. Sőt, pont annyian, hogy akár egy nagybetűs veterán csapatot is építhetnénk velük és ki tudja, lehet, hogy nem is lenne rossz a felállás.

Richard "shox" Papillon

A francia clutch királyként is hivatkozhatnánk már shoxra, hiszen hosszú évek óta és rendszeresen örvendeztet meg minket parádés 1vX helyzeteivel. 2012 óta rengeteg csapatban láttuk már őt, játszott már Epsilon, VeryGames, Titan, LDLC, EnVy és G2 színekben is, most pedig 2019 óta erősíti a Vitality csapatát. Eddig kivétel nélkül minden Majorön jelen volt, sőt, 2014-ben Major bajnok is lett az akkori LDLC-vel.

Andreas "Xyp9x" Højsleth

Xyp9x sem ma kezdte már az ipart, igaz shoxtól így is három évvel fiatalabb. A dán clutch minister kétségtelenül a világy egyik legjobb játékosa volt az utóbbi 3-4 évben és arra törekszik, hogy ezt jövőre is elmondhassa magáról. 2016 óta játszik az Astralis színeiben, most viszont nagyon úgy néz ki, hogy jövőre valahol máshol folytatja majd. Talán egy dolog változtathat ezen, egy ötödik Astralisos Major győzelem idén novemberben.

Peter "dupreeh" Rasmussen

Akárcsak Xyp9x, dupreeh is tagja az aranykori Astralisnak, annak a csapatnak amelyik már négy Majorön bizonyult a legerősebbnek és amelyik 2 évig szinte verhetetlen volt. Dupreeh és Xyp9x már 8 éve együtt játszanak profi szinten, együtt járták meg az összes eddigi Major tornát, a duó azonban jövőre elszakadhat egymástól. Xyp9x felől azt hallani, hogy nem az Astralisnál képzeli el jövőjét, dupreeh pedig akár a NiP-ben is kiköthet, device mellett.

Nicolai "device" Reedtz

Device volt az első, aki kivált a támadhatatlannak hitt Astralisból. Immár több, mint fél éve a NiP csapatát erősíti, akikkel most éppen a PGL Majorre készülnek. Device-nak az ötödik Major trófa lenne a stockholmi, míg a NiP-nek óriási bizonyíték, hogy jó úton járnak, jó döntés volt a dán mesterlövészt leigazolni. Egy biztos, device eddig minden Majorön ott volt és ha tippelnünk kellene, még ott is lesz minden Major tornán az elkövetkező években is.

Olof "olofmeister" Kajbjer

Olof nemcsak, hogy eddig minden Majoron részt vett, de lassan ő lesz az a mindenki által kedvelt aktív veterán, aki visszavonulása előtt pasha volt. A svéd legenda közel 10 éve tagja a profi CS:GO játékosok mezőnyének, csapatai száma mégis maroknyi. 2012 óta 6 különböző csapat mezében láthattuk, ez idő alatt pedig 2 Major bajnoki és 1 Major MVP címet szerzett magának.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!