Valaki a Squid Game játékait készíti éppen CS:GO-ban

Valaki a Squid Game játékait készíti éppen CS:GO-ban

Ti megnézted már a Squid Game c. sorozatot?

Óriási siker a Netflix Squid Game c. sorozata, ami a maga 111 milliós nézettségével máris a platform minden idők legsikeresebb nyitósorozata. A premier óta persze rengeteg mindenkit megihletett már a széria, dőlnek a mémek, van ahol már a valóságban is megrendeztrék a játékokat (persze erőszak nélkül) és egyre több játékba próbálják bemoddolni a sorozatban látott próbákat.

Például a CS:GO-ba. Egy lelkes modder csapat már javában készíti a játékokat a sorozat alapján. Ők is a "Red Light, Green Light" játékkal kezdték, az első képek alapján pedig a megszólalásig hasonlít majd a pálya ahhoz, mint amit a sorozatban láthattunk.

forrás: steamcommunity.com/id/Paravoid

Egyelőre azonban még ez sincs kész, sokan mégis már a következő játékokat várják. A hidas játék a sorozat 7. epizódjából sokak kedvence és izgatottan várják már, hogy a pálya megelevenedjen CS:GO-ban is.

Kis túlzással, de szinte mindenki Squid Game pályákat csinál éppen, megjelentek már a sorozat játékai Overwatchban, de van aki Unreal Engine alatt alkotta újra az első játékot. A következő kérdés már csak az, hogy lesz-e hivatalos játéka a nagysikerű Squid Game-nek?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!