Alakul a 2022-es Astralis, három játékosuk már van

Hiába a többi lehetőség, Xyp9x ismét az Astralis mellett döntött.

Két hónapja még azt mondta Xyp9x, hogy már keresi az Astralis utáni lehetőségeit, az ESL Pro League-ben pedig nem is láttuk őt játszani. Akkor a nyakunkat tettük volna arra, hogy a dán clutch miniszterre lecsap majd valaki más, még szerencse, hogy végül nem így tettünk.

Xyp9x ugyanis marad, nem hagyja el az Astralist, helyette aláírt egy 3 éves, 2025 végéig szóló szerződést. Ezzel máris jobb a dán csapat helyzete, ahol néhány hónapja még azt találgattuk, hogy vajon hányan lépnek le és hányan maradnak.

"Nem titok, hogy voltak más lehetőségeim is, de örülök, hogy végül egyezségre jutottunk és ott maradhatok, ahol otthon érzem magam." - mondta Xyp9x új szerződése kapcsán.

Device már átigazolt, míg gla1ve, Lucky és Xyp9x új szerződést kaptak. Ez azonban nem jelenti azt, hogy kész is a jövő évi csapat. Egyelőre három játékosuk van, míg a többiek körül még semmi biztos. Bubzkji kispadon van, k0nfig egyelőre csak pletyka, dupreeh felől azt hallani, hogy megy device után a NiP-be, Magisk pedig egy órási kérdőjel.

Egy biztos, ha mindhármójukat meg szeretnék tartani/szerezni, akkor már hatan lennének + Bubzkji a kispadról. A k0nfig, Magisk, dupreeh trióból tehát jó eséllyel csak két játékos kap majd Astralist mezt jövőre, a kérdés már csak az, hogy melyik kettő?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!