Sebezhetetlenség exploit miatt áll a bál a New World szerverein, de az Amazon már tud róla

Sebezhetetlenség exploit miatt áll a bál a New World szerverein, de az Amazon már tud róla

A New World játékosai egy rémálommal szembesültek a PvP kapcsán, és mivel könnyen előhozható és megismételhető a dolog, a panaszok el is árasztották a hivatalos fórumokat.

Egyre többen számolnak be arról, hogy egyes ellenfeleik - a valós személyek által irányítottakra értendő - egyszerűen sebezhetetlenek, és nem lehet őket egyáltalán megölni. Nem sokkal később a bejegyzések hatására már az Amazon Games képviselője is megerősítette, hogy a fejlesztők tisztában vannak a problémával, de egyelőre nem szolgált részletekkel arról, hogy mikor érkezik javítás. Arról sem tudni, hogy vajon a háborúkat időközben le lehet állítani, mert leginkább ezen események miatt aggályos az exploit jelenléte.

Nem szeretnénk beszámolni arról, miként tudja valaki felhasználni ezt a programhibát, de a jelentések szerint sajnos könnyen előidézhető. A másik zavaró tényező, hogy a hibával való visszaélés közben a játékosok nem mozoghatnak, de mivel nem lehet őket kiiktatni, így a végtelenségig megtarthatják pozíciójukat, tehát a háború frontvonala sem halad emiatt semerre.

A hivatalos fórumban egyébként jelezték a fejlesztők, hogy tudnak a dologról és elkezdték a vizsgálatokat, majd igyekeztek a későbbi válaszaikban megnyugtatni a közösséget:

„Minden felmerülő bug vagy exploit megoldása prioritást élvez nálunk, és minél előbb szeretnénk megoldást találni ezekre a hibákra.”

Nagyob játékosok és streamerek egyébként egy lépéssel tovább gondolták a helyzetet, és az exploit megléte miatt leállítanák az úgy nevezett Warokat (háborúkat). Mindenesetre mindenki abban bízik, hogy a fejlesztők gyors megoldást találnak, mert a New World debütálása egész sikeresnek mondható, rengeteg játékost vonzott be, és nagyon sokan játszanak vele nap, mint nap. Mivel a háborúk fontos részei az alkotásnak, ezért elengedhetetlen, hogy ez a hiba ne álljon fenn sokáig, különben nagy károkat okozhat a játékélmény tekintetében.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!