"Soha olyan jól nem játszottam..." - interjú az LV Esports FIFA játékosával: Boresszel

A sokszor mosolygós e-sportoló komoly célokat tűzött ki maga elé, de azt is elmondta, hogy miként viseli a rosszabbul sikerült mérkőzéseket.

Szeptember 27-én jelentették be az LV Esports Team megalakulását és emellett rögtön bemutatta két újdonsült játékosát is az új magyar együttes. Az idén ősszel alakult szervezet elsőként FIFA-ban jártas játékosokkal erősített Borkai „Boresz” Ádám és Majorosi „chris_maj” Krisztián személyében.

Mind a két játékos már jó ideje ott van hazánk legjobbjai között és most tapasztalatukkal, extra motivációjukkal magasabb szintre emelhetik a játéktudásukat. Első igazolása az LV Esports Teamnek Boresz volt, aki nagyjából két évvel ezelőtt kezdett el versenyszerűen foglalkozni a játékkal. Egy esztendővel ezelőtt még a spanyol RVNS Esports színeiben igyekezett bizonyítani, és miközben megnyerte a Magyar E-sport Fesztivált, összejött neki a magyar válogatottság is, emellett a világranglista 282-ik helyéig jutott.

Elsőként Boresszal ültünk le beszélgetni, és eközben kiderült, hogy miért vágott bele az e-sportba, mi motiválja, milyen céljai vannak, mit gondol a hazai mezőnyről, és ami a legfontosabb, hogy a Rave Esports együttesének korábbi játékosa végül miért döntött a váltás mellett. Némileg bepillantást nyertünk az új csapat felépítésébe és céljaiba is, de természetesen a FIFA 22 sem maradhatott ki a témák közül. A majd félórás beszélgetésben jobban megismerhetitek Boreszt, és izgalmas témákat boncolgatunk a játékossal, melyből az látszik, hogy az LV Esports Team egy komoly és meghatározó szervezete lehet hazánknak:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!