Teljes gázzal megérkeztünk a Fortnitemares-be és egy új POI-t is kipróbálhatunk! - Patch 18.21

Teljes gázzal megérkeztünk a Fortnitemares-be és egy új POI-t is kipróbálhatunk! - Patch 18.21

Egy héttel a 18.20 után újabb frissítés érkezett, nézzük mi is van benne!

Egyetlen hét telt el az előző nagy Fortnite frissítés óta, de úgy tűnik, hogy az Epic Games ismét belecsap a lecsóba és jó pár új tartalommal megérkezik a 18.21. Nézzük mit is tartalmaz a frissítés:

Halloween lobby

Az új frissítéssel megérkezett az új Lobby háttér is, ami innentől teljesen Halloween-i lesz. Emellett visszatért a Halloween busz is és jó pár hasonló "ijesztő" dologra számíthatunk a jövőben.

Cube Town POI

Úgy tűnik, hogy végre célba érnek a kockák és egy új POI-t kreálnak majd:

Ghostbusters collab

Hamarosan megérkezik a mozikba a Ghostbusters: Afterlife című film és úgy néz ki, hogy ezt is láthatjuk majd a Fortnite világába méghozzá egy quest keretein belül:

A rejtett kocka skin

Október 28-ig még nem kéne megérkeznie a 8. szezon rejtett skinjének, azonban a képek alapján úgy tűnik, hogy a 3. héten tehát már most fény derül rá. A kiszivárgott adatok alapján úgy tűnik, hogy egy Cube Queen nevezetű skint érkezik majd, aki egyben a végső boss is lehet ebben a szezonban.

Újabb Ariana Grande skin és NPC

Úgy tűnik, hogy Ariana Grande nagyon élvezi a Fortnite-ban való szereplést, ugyanis újabb variánst is kap a skinje, de még NPC-ként is megjelenik a játékban természetesen küldetésekkel együtt.

Végül, de nem utolsó sorban pedig természetesen ismét rengeteg bugfix is érkezett a játékba. Egyelőre pedig úgy tűnik, hogy ennyi volt a 18.21-es frissítésben, kíváncsian várjuk mikor érkeznek meg pontosan az újdonságok!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!