Egy hónappal a visszavonulása után, máris visszatért Xizt

Szerintetek erősebb lesz így a Heroic?

Szeptember végén jelentette be a svéd Major legenda, Richard "Xizt" Landström, hogy végleg visszavonul profi e-sportolói karrieréből, azt azonban már akkor is leszögezte, hogy magának a CS-nek nem int búcsút. Nem is kellett sokat várni, közel egy hónappal a visszavonulása után újra itt van Xizt, új csapatban, új szerepkörben.

Xizt a Heroichoz szerződött, méghozzá elemező, coach pozícióba. Elemzőként hosszú távon számítanak rá, míg edzőként a hamarosan kezdődő Majorön erősíti majd a csapatot. Azt azonban cadiaN, a Heroic irányítója is kijelentette, hogy egyelőre csak ideiglenes edző lesz, kipróbálják milyen vele a játék és annak fényében döntenek majd a jövőről.

"A terv szerint, egyelőre teszteljük egymást. Nem jelent-e akadályt a nyelv, hogy egyezik-e a gondolkodásmódunk, a stílusunk. Ettől függetlenül persze a cél az, hogy hosszú távon is vele dolgozhassunk." - mondta cadiaN a HLTV podcastjában.

Egy fejezet tehát lezárult, egy másik pedig elkezdődött. Ha minden jól megy, a Major győztest Xiztet ezentúl edzőként láthatjuk majd a szervereken. Kíváncsian várjuk, hogy milyen izgalmas dolgokra lesz így képes a Heroic.

Ezt olvastad már?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!